Zeyzeyp Son adet tarihime göre 6 haftalık gebeyim daha erken diye henüz doktora gitmedim sadece kan verdim ama yani ne bir kusma ne bir bulantı ne bir halsizlik vs hamile olduğuma dair hicbir Belirti yok acaba geç döllenme mi oldu ondan mı hiç bir belirti yok anlamadm başına gelen varmı bu durumdan
Acemi_annee1 Zeyzeyp bulantı ve kusmayi herkes yasayacak diye birsey yok canım 13+5 oldum bugün ve bende de olmadı hiç. Şanslıyız diye düşünüyorum 🤭
Zeyzeyp teletabi umarm cnm ya aklıma değişik değişik düşünceler geliyor kalp atışı fln mı yok acaba ondan mı belirti yok gibisinden bir haftada beklerim öle giderim doktora diyordum teşekkür ederim yorumunuz icn ❤️
Zeyzeyp elifkrs ne kadar güzel hamilelik 😂öyle Buda bnm ikinci gebeliğim oğlumda böle değildi hemen belirtiler olmuştu bunda olmayınca korktm sorun mu var diye yada daha erken sanırım bilemiyorum
Yaseminirmak Zeyzeyp merhabalar öncelikle hayırlı olsun, ben şu an 12+3 İlk 9 hafta benimde hiç midem bulanmamıştı, sonrasında yaklaşık 2 ay süren bulantım olmuştu endişe etme daha çok küçük🙏🏻 Bazen bulantısızda geçebiliyor direk kötü düşünme
H-atun Zeyzeyp bende ah bende böyle diyordum deme deme😂 7. Hafta bir uyandım aaa Kokulara hassasiyet miğde bulantıları ay Allah ım dedim ben bi hafta once niye boyle konuştum😂 herkesin aynı değil inşallah olmaz hiç bir kotu belirti kimisi hiç anlamadan bitiriyor ama biz 4 ayı geçtik hala bulanıyor ara ara
Sedagncglu Zeyzeyp neden bekliyorsunuz ki doktor bana iyi ki erken geldin demişti, herkesin farklı olur inşallaaahh hiç bulantın olmadan gebeliğin devam eder 🤲
Semaan Zeyzeyp ayyy be kadr şanslısın yaa vallahi şükret ben yemek hatta suyu zor içiyorm hiç güzel defil mide reflüyü çıktı ağzımda kötü tat sizler çok şanslısınız bu ikinci gebeliğim ilkindede böyle reflü vardı yediklerim bıgazımdaydı şimdide öyle yat kalk dua et 😂
Zeyzeyp Semaan ya tabikide bulantım vs bişy olsun istemem rahat geçsin istiyorum ama daha doktora gitmediğim icn tam ne olduğunu bilmiyorum belirtide olmayınca içime kuşku düşüyor bu hafta gidicem olmadı ❤️
Fatma-onal Zeyzeyp 6+1 haftalık hamileyim bende inanılmaz midem bulanıyor sabahtan bu yana hiç bir şey yiyemedim su bile içemiyorum bence sevinmelisin 😊
Mommhappy Zeyzeyp herkeste bulantı olacak diye birşey yok canım. 13.haftadayım hiç midem bulanmadı. Sadece 8-9 haftalıkken biraz halsizlik oldu o kadar ☺️ Bende senin gibi düşünüyordum ama bi sıkıntı yok cok sükür kötü düsünmeyin 🧿☺️
Tazeanne0134 Zeyzeyp valla canım benim oğlum da 7+3de başladı 14+0 bitti şimdi 2.ye hamileyim ve hâlâ arada mide bulantısı kusmam oluyor
momz 1 kez bile midem bulanmadı 28haftalık gebeyim. Canını sıkma herkeste olacak diye bir kaide mi vae.