Esra_G her şey tabiki empatik duygularla desteklenemez, zararlı olması halini temel almıştım zaten.
Okudum evet ama dediğim gibi sadece tavsiye olarak ele aldım, okuyanlarda o olgunlukta, bunu böyle algılar temennisinde olmak istedim.
Yoksa kesin netlik hangi konuda mutlak tek gerçek olabilir ki hayatta? Birinde işe yarayan bir diğerinde zehir hükmünde.
Alternatif ekolden Dr lar takip ediyorum her branşta, ve ciddi bi açılım bakış açısında.
Çok şaşırdığım, hayretler ettiğim durumlar okuyorum ve “nasıl ya” diyorum ama oluyor işte, insan faktörü.
Kocakarı yöntemleri illaki duymuşsundur göbek düşmesi,kasıkla alakalı başka bi durum yine ( sürekli sık idrar hissi), Dr bana bunun çaresinin olmadığını söylemişti ve o kocakarı yöntemiyle hamd olsun şifa bulmuştum eskiye nazaran, tabi yine var ama yarı yarıya azaldı.
O yöntemi yazsam içerikteki amuda kalkma olayı çok hafif kalır, zararlı mıydı? Olsa zaten yaptırmazdım kesinlikle, ama yine üç Sayılırdı,
Ve göbek düşmesi, Dr kabul etmiyor bu durumu, ama var ve yaşayan bilir,bizzat tecrübe edindim.
Spesifik diye yazdım bu iki örneği.
Inş Rab’bim hak eden,gönülden isteyen herkese nadip eder🤲
Eşiniz Tıp Dr u mu, Embriyolog mu?