Esra_G okuyunca yazmadan geçemedim;
aslında burda niyet önemli, iyi niyet, yardımlaşma gayretiyse tepkisellik olmamalı, aynı mantıkla burda denenip faydası görülen kürler, gıdalar, girişimsel (Alternatif Tıp) da paylaşılıyor, amaç üstte dediğim gibi empatik yaklaşım.
Bi çok Dr bahs ettiğim yöntemleri onaylamayabilir, bitkiyle, kürle vs.hatta klasik modern Tıpla Alternatif ekolü benimseyen Tıp Dr ları bile bu anlamda anlaşamaz.
Amuda kalkma olayı şahsen bu bana uç kendimden yola çıkarsak, ama arkadaşın niyeti samimiyse ben ona bakarım, okuyup tercih edilir veya edilmez, zararlı bi durum olmadığı sürece vücudu tehlikeye sokacak, (spor hareketi belki etkisi yok ama kişiye zarar veren durum değil gibi yapıcı düşünceyle)
Burda ilişki sonrası bi süre yatmak, öncesinde sperm için erkeğin kahve içmesi gibi gibi konularda bu mantıkla gereksiz.
Ben muayeneye gittiğimde jinekolog modern ekoldeydi, bi başka jinekologda fonksiyonel ekolde ve yaklaşımları müthiş farklı.
“Kime göre neye göre doğru” durumu ortaya çıkıyor. Bilime/kanıta dayalı olgusu her zaman mutlak doğru olmayabiliyor, yaşanmışlıklar en güzel ispat, örneği buna.
Sizin eşiniz bu alanda olduğundan daha çok fikir sahibi olabilirsiniz, ama herkesin eşi Embriyolog olmadığından bir birine yardım gayreti çok kıymetli bence.
Umarım demek istediğim anlaşılmıştır.