elaweannesi hifanurunannesi 38+0 bende doğurmak istiyorum yaaa daha normal olsa en geç 10 Şubat dedi çok war 2 hafta nasıl geçecek
Merve_KOPUK hifanurunannesi bizde 38+2 haftalik olduk pazartesi gününe sezaryn günü aldik ama dün nişanm geldi bebegim makat gelis pozisyonunda suan beklemedeyz pazartesiye kadar gelmeye niyetlenmezse son 6 diye gün sayıyorum bitsin artiiiikkkk ☺😅
Meryemce92 hifanurunannesi Yaaaa bende 37+6 yım sabırsızım çok rüyalarımda bile hafta hesaplıyorum şu kadar kaldı falan diye 😂
elaweannesi hifanurunannesi Meryemce92 Ayseacibuca Eliff-ilay @LadyMama @mdnkrdmr Kilosu boyu ne durumda ya bebişler ben merak ettim de aynı haftadayız ya hepimiz post açtım cwp werilmedi postuma bizde bugün kontrole gittik 38+0 kızımla boyu 51cm kilosu 3250 denildi 😇
mdnkrdmr Benimde bugün 37 hafta oldu ilki sezeryandi doktorum gün verdi 4 Şubat ama ben biran önce dogursam iyidi 😁 bebiş hiç rahat durmuyor canım artık acıyor 🥺
Eliff-ilay Ayy bende 37. Haftadayım ve doğurmak istiyorum heyecanlıyim 40 hafta olmasını beklersek 17 şubatta oluyor daha çok var. .. Ama tabi en önemlisi sağlıklı olmasi 😊
mdnkrdmr elaweannesi Perşembe günü ogrenicdm inşallah. Devlet Hastanesi’ne gidiyorum çok fazla bişey demiyorlar. En son geçen hafta kilosu 2550 Gr, 43 cm de boyu vardı 😊
LadyMama elaweannesi bilmiyorum valla yurtdışındayım ben burda ultrason yapmıyolar her zaman son 3 ay da 1 kere ultrason yapıldı 36. haftamda 2600 dü ve 35 haftalık görünüyordu bakalım yarın kontrol var ve eminim yine ultrason yapmicaklar doğumda öğrencez artık 😅
Ayseacibuca elaweannesi geçen hafta 37+1 de gittiğimiz de 3050iydi yarın yine kontrolümüz var haftalık 200 250 gr alıyor normal mi bende bilmiyorum doktor haftasına göre iyi dedi
elaweannesi mdnkrdmr neden demiyorlar ya orda ewet öyleymiş çok detay yokmuş saçma siz gidince sorun sağlıklı gelsin minnoşlar🥰
mdnkrdmr elaweannesi teşekkür ederim 🥰 Soruyorum genelde asistan hocalar oluyorsa demiyorlar. İnşallah sağlıklı gelsin bebisler 🤲🏻
elaweannesi LadyMama ya maşallah bence o haftalar öyleydi gelişimi Ewet yurt dışında öyleymiş 😇hayırlı doğumlar olsun
Simayy077 hifanurunannesi bizde 39 +1 olduk ağrı acı cekiyorum ama ne suyum geldi nede birşey biran önce saglicakla gelmesini bekliyorum mecbur