cahillesohbetikestim Momy10 aynı benimde öyle ama bugün geçmeyen bel ağrım var bakalım geçmezse gidicem doktora 🥰
Momy10 cahillesohbetikestim bol bol dinlen ben öyle yapıyorum bir daha dinlenmeye pek fırsatımız olmayacak😊
Momy10 Eliff-ilay geçmiş olsun ben de son zamanlar hasta olmaktan korkuyorum soğuktan kaç gündür burnumu bile çıkarmadım dışarıya ya hasta olursam ya kardan kayıp düşersem diye fazla evham iyi değil biliyorum🙈
Momy10 Eliff-ilay en merak ettiğim an ona kavuşuşacağım an neye benziyor nasıl hissedeceğim çok güzel hepsi🤗
Momy10 nisaninannesi2 aa evet bu zamana kadar durmuş ne güzel zaten şimdiden sonra sağlığı da yerinde olursa Allahın izniyle küvez de olmaz hayırlısıyla kavuşun😌
Momy10 kadikizi ne büyük bir mucize verene şükürler olsun isteyen herkese nasip olsun. Hurma ne için yeniliyor ben hiç yemedim
Momy10 Bebegimveben0811- yok artık 12 bin nedir gerçi ben de sezeryan istiyorum fiyat ocak zamlarıyla 6 civarı olabilir diye tahmin ediyorum inşallah daha da fazla olmaz. Bazı yerler normal ya da sezeryan farketmez sizin aynı ücret istiyor
Banuka Momy10 ben de 36+2 yim.1 şubatta kontrolüm var normal doğum istiyprum çatı muayenesi yapar mı bilemiyorum.Geceleri sağa sola dönerken kemiklerimden ses geliyor çatır çatır 🙈 ve kuyruk sokumum ağrıyor bebek de sertleşip toplanıyor hayırlısı bakalım