haticee97 Ben bir ay önce düşük yaptım şimdi adet görmedim dün biraz kanama geldi bende şüphelenip test yaptım ilk çizgi belli ama ikinci çizgi çok silik hamile olma ihtimali nedir
Ipekkarakus0 haticee97 2. Çizgi hemen ve silik çıktıysa hamile olma ihtimalin yüksek ama bence 1 test ile kalma hatta kan versen çok daha iyi 🌸
HHayalll haticee97 bence hemen bi kan testi ver canım çünkü bildiğim kadarıyla düşük sonrası adet olmadanda gebe kalınabiliyor, güzel haberle insallah 🤗 sonucu bizede haber et mutlaka
Beybiannesi haticee97 bende düşük yaptım hemen diğer ay hamile kaldım tekrar yani silik çıkıyor ama sonra netleşiyor 😌 tabi ben kürtaj olmadım çünkü kese bile gözükmemisti bende
haticee97 Ipekkarakus0 test yaptıktan 10 dk sonra tek çizgi vardı sabah atarken ikinci çizginin silik olduğunu gördüm
haticee97 HHayalll Sağlık ocağında verdim zaten sonuç yarın çıkacak hayırlısı olsun ama şuan düşünmüyorum bi hamilelik kaldiramam daha erken
haticee97 Aurora_ hamilelik sonlandı parçayı da kürtajla aldılar zaten doktorda hemen hamile kalabilirsin dedi ama kaldıracak gücüm yok bı süre düşünmüyorum
Patito__ haticee97 10 dkk sonra cikan cizgi gecersizdir kurtajdn snra dengesizlik oluyor Allah tez vakitte saglikla nasip etsin ins
Aurora_ haticee97 hakkınızda hayırlısı olsun inşallah biz ne desek boş onlar geleceği zamanı biliyorlar.
haticee97 Patito__ 10 dk sonra tek çizgi vardı zaten sabah eşim işe giderken gördüm ikinci çizginin silik olduğunu hatta gece yatarken de baktık tek çizgi vardı yani
BusAnna34 Canım bir de bazen betanın sıfırlanması da uzun sürüyo vücut kendini hamile sanıyo olabilir hala.
haticee97 BusAnna34 Bugün doktor da öyle dedi ama parçaları kürtajla aldılar benden yani tahlilde de hamilelik düşmüş çıkınca sonlandı dediler o yüzden öyle midir bilmiyorum
haticee97 Beybiannesi Benimde kese görünmüyordu en baştan sıkıntı vardı zaten nasip olmadı düştü ama şuan o psikolojiyi kaldırabilir miyim bilmiyorum istediğim bı hamilelik olmaz yani korkuyorum şuan adet dönemim sanırım çok az kanama geliyor