Merveaozturk tugbaninmucizesi bana dr erkeğe benziyor demişti erkek çıkıyor yüzük falinda hadi bakalim😀
Kbrmrh Sedahoca hadi inşallah ya ben direk yaptım yazdıgım tarihler ile oda erkek dedi 🙏🏻🙏🏻 Çok teşekkür ederm :)
Merveaozturk Sedahoca benimkine de bakar misim canim sana zahmet. Dogum tarihim 11.12.1993 sat 17 mayis 2018
Sedahoca Merveaozturk senin de erkek 🦋 benim de 93 doğumluyum .mayısta hamile kaldım aynıyız seninle 🤗
Gamze45 Benim her ikisinde kız olarak söylüyor ama net olarak erkek bebeğim 36 haftalığız . Böyle seyler yalan bence
Tosbik Kbrmrh dünyada ki en güzelll şeyyyy 💓 kız erkek hiç fark etmez saglikla gelsinler. Allahıma şükürler olsun bize bu guzel duyguyu tattırdı 😍 hayirli olsun snn ki de canim benim 😙
Ozge11 Sedahoca ben de 93 lüyüm canım hesaplama yaparken son adetimi yazıyoruz ☺️ Son adet 25 Nisan ama hamile kaldığım ay mayıs hangisine bakmam lazım. Bana da bakar mısın DT 08.07.1993 SAT 25.04.2018 🤗
Merveaozturk Sedahoca yaa cok tesekkur ederim canim😇 Sağlıkla zamaninda gelsinler insaAllah🙏 mide bulantilarin gecti mi senin
GldenRzgarAkta Çin Rus hiçbiri tutmadı erkek çıkıyodu ama kızçem geliyor çok şükür iyikide tutmadı 🤲🏻🤰😍😘