Nazifee Benim tutmadı erkek çıktı ama hiç inanmamıştım çünkü ilk hamile olduğumu öğrendiğimden beri kız hissediyorum diyordum ve öylede oldu kızım olacak inşallah o kadar mutluyumki şükürler olsun🤲🏻🎀😊
Kbrmrh Tosbik bende de sadece çin takvimi erkek dedi rus ve japon kız dedi bende şaşırdım :) bakalım bekleyeceğiz 10+2 yim artık 😍
Sedahoca Ya bu tutmayanların +1 ya da +2 ekleyip yapmadıklarını düşünüyorum 😂😂 yaşınıza doğduğunuz aya göre eklediniz mi arkadaşlar.Ben kime baksam doğru çıktı 😳😬
Kbrmrh Sedahoca +1 +2 dediğin nedir tatlım. Ben tam doğum tarihim ve ilk reng günümü yazdım (son reglimin )
idemimek Benim oğlumda tutmadı geç döllenme oldu tuttu gibi oldu ama aslında tutmadı şimdi yine hamileyim kız istiyordum eşime Çin takvimine göre olsun dedim o da inançlı insansın şu dediğine inanıyormusun dedi 😁 ve dediği oldu Çin takviminde erkek çıkıyordu şubatta hamile kaldım ocak ta martta erkek çıkıyordu hep kızım olacak 6 aylık olduk bile velhasıl 😁 Allah biz bile doğmadan ne gün doğacağız ne gün öleceğiz kimle evleneceğiz kaç çocuk cinsiyet falan hepsini önceden yazmış bunlar sadece merak gidermek için ama tutmuyor bazen işte zaten %50 şans değilmi 😉😉😉
Tosbik Kbrmrh dünyada ki en güzelll şeyyyy 💓 kız erkek hiç fark etmez saglikla gelsinler. Allahıma şükürler olsun bize bu guzel duyguyu tattırdı 😍 hayirli olsun snn ki de canim benim 😙
Sedahoca Kbrmrh hayır canım öyle bakmıyorsun ona .doğduğun yıl aya göre yaşına ekleme yapıyorsun sonra tablosu var ordan bakıyorsun .Netten otomatik olan yanlış yapıyor ona inanma
Tugbamete Kbrmrh benim bütün takvimlerde kız çıkıyordu ama erkek olcak bebişimiz inanmayın bazılarına denk geliyor sadece 😊