elifkrs donmezzderya ben yurtdışında yaşıyorum bizim burda hastane ziyaretine hep bunla geliyorlar😬 yani hem ihtiyac olan bişey hemde güzel duruyor kendi bütcenize göre de ayarlayabilirsiniz bence gayet hoş güzel😊
donmezzderya elifkrs zaten bez stoklamıştım elimde bez var hem ihtiyacı olcak bir tane paketten küçük bişey olur illa büyük olmasına gerek yokla değilmi elimiz boş olmasın da 😅
Esmavoles donmezzderya olur tabi niye olmasin benim arkadas dogum yapti ben setli islak mendil ve cocuk bezi aldim gonderdim arkadas baya dua etti hastaneye goturdukleri yeterli gelmemis yolda altin bulmus gbi sevindi garibim 😅🤣🤣
EsengulC donmezzderya ilk önce anneye içebileceği sıcak bir çorba ya da meyve suyu sonra da bebiş için güzel bi kıyafet olabilir durumumuz varsa altın tarzı bişey takabilirsiniz
donmezzderya EsengulC maalesef çok isterim altın takmak ama benimde bebiş olcak masraf o kadar cokki hala eksik var bez para yaptım ama çok güzel oldu akşama doğru atacağım post olarak herkese fikir olur
1Hanzadehanim donmezzderya zaten ondemi dönemi çoğu hastane çiçek kabuk etmiyor. Danışma da bekletiyorlar çiçek o yüzden bana saçma geliyor
donmezzderya Esmavoles ben bez stokladım 1 numara 2 numara ve şuan aldığım bezin fiyatı iki kayı olmuş iyiki almışım dedim
elfmoom donmezzderya arkadaşımın bana en güzel doğum hediyesi bu pandemide yanıma asla gelmemek , telefondan görüntülü aramak olur
donmezzderya elfmoom bende öyle düşünüyorum gitmesek dedim ama eşim aramış sormuş arkadaşını o şekilde bizde gitçez ama içeri girmeyeceğim tabiki bende hamileyim riske atmak istemem kimseyi bende o şekilde düşünüyorum
Gul33 donmezzderya bebek bezi ve pasta götürmüştüm ben arkadaşıma. Benim doğumumda da eşimin arkadaşı direkt çeyrek ile gelmişti 😄
Guney16_Enes21 donmezzderya 1 kutu lezzetli bi çikolata hem kendisi yer hemde gelenlere ikram eder. Yanında adet yerini bulsun diye meyve suyu falan alabilirsiniz
donmezzderya Guney16_Enes21 bez pasta yaptım akşama doğru atacağım post buraya 😂 ne olur ne olmaz hediyem hazır olsun gidilir gidilmez son an şeylerini sevmiyorum 😂