Asudeprenses donmezzderya ziyaretçi kabul ediyorlar mı,benim doğum yaptığım hastanede yasaktı, ve canlı çiçekte yasaktı, özel bir hastane buarada ,ama eğer yasak değilse tatlı birsey yapıp götürebilirsin
Morprenses donmezzderya saksı çiçeği olabilir, kolye de alabilirsiniz çocuğun adını ne koydu biliyorsanız baş harfi kolye güzel olabilir
Xxz donmezzderya BEn meyve suyu büyük bisküvi peçete götürmüştüm zaten yolda haberim olduğu için markete girip aldimm . Çiçek dediğin gibi alsa alsa eşi alır bana o da alınmadı. Gelenler de hep eli boş geldi . İllede birşey götürmeye gerek yokmuş demekki. Yada gorguyle alakalı bilmiyorum.
Bebiscann donmezzderya şimdi evine giderken işe yarayan bişey al bence muhakkak evine bebek görmeye gidersin, ama hastaneye pasta, çiçek,meyvesuyu vs. Daha uygun bence
EsengulC donmezzderya ilk önce anneye içebileceği sıcak bir çorba ya da meyve suyu sonra da bebiş için güzel bi kıyafet olabilir durumumuz varsa altın tarzı bişey takabilirsiniz
donmezzderya Asudeprenses yasak değilmiş eşimin arkadaşının eşi ya dedim görelim çünkü evine gidemicez çünkü ben doğum yapcam uzaktan kapıdan tebrik edelim dedik ama yinede gidip gitmemekte kararsızım aslında anca mayısta filan görürüm çünkü 😂😂 teşekkür ederim 🙏
donmezzderya Bebiscann aynen anca Mayıs gibi bende doğum yapcam martta yakında gidilmez hastalık var bebek küçük gidemem erken işte kapıdan tebrik edelim dedik de değerlendireyim dediklerinizi 🙏
Ilkmeyvem Pasta meyve suyu gibi şeyler şeker olduğu için belki annede gebelik şekeri varsa kendisi yiyemez bebeğin acil ihtiyaçlarına yönelik olmalı çicek zaten gereksiz kapı önünde kalıyor içeri alınmıyor
donmezzderya Ilkmeyvem bende ondan çiçek solacak diye istemedim boşuna para bu devirde işe yarayacak bişey olmalı
donmezzderya Asudeprenses evet buldum da ufacık şey almış başını gitmiş dün baktım göz attım şöyle bir içinde bişey yok 200 diyor 😂 parayı ellerine. Ver değerlendirsin daha iyi
donmezzderya Xxz ne bileyim ben boş gitmeyi doğru bulmuyorum misafirliğede aynı şekilde ufak da olsa götürülmeli bence
donmezzderya elifkrs bende böyle bişey düşündüm içine ıslakmendil filan ama götürülürmü bu hastaneye olurmu acaba 😂
donmezzderya Esmavoles bende öyle düşündüm ben olsam ne ihtiyacım olur dedim kendimce bez pasta dedim 😂
elifkrs donmezzderya ben yurtdışında yaşıyorum bizim burda hastane ziyaretine hep bunla geliyorlar😬 yani hem ihtiyac olan bişey hemde güzel duruyor kendi bütcenize göre de ayarlayabilirsiniz bence gayet hoş güzel😊
Esmavoles donmezzderya olur tabi niye olmasin benim arkadas dogum yapti ben setli islak mendil ve cocuk bezi aldim gonderdim arkadas baya dua etti hastaneye goturdukleri yeterli gelmemis yolda altin bulmus gbi sevindi garibim 😅🤣🤣