Ahmetinannesi25 sakaryalisiniz anladigim kadariyla. Bende oyleyim 🤗 oncelikle buda benim ikinci gebeligim ilk gebeligimde serdivandaki konak hastanesine ayni zamanda devlet hasta esine gittim ikili yani ama dogum icin konak hastanesini dusunuyorduk 24. Haftada erken dogum riskim oldu eski dogum evinde gozetim altina alindim ama yatis kabul etmedim imza atip ciktim sonra konaga kontrole gittim fakat hicbisey anlamadilar bigun acil olarak dogum evine gittim ve ani yatis verdiler bebeGin kalp atisi yavaslamis iltihap sarmis beni ve 4 cm acilmam olmus ama konakta hicbiri hakkinda bilgi verilmedi dogum evinde ani sezeryan ile bebegim alindi ve cok sukur 10 gun kuvozde kaldi ve sapasaglam aldik bebegimizi suan 2. Gebeligim ve daha 7.5 haftaligiz dogum evine buldugumda randevu muhakkak oraya gidiyorum acil bir durum olursa randevu bulamazsam ve bekleyemicek durumda olursam ozaman ozele basvururum ama dogumu tovbe ozelde yapmam cunku cok fazla sahit oldum dikisi atamiyolar yada aciliyor yada bebegin kuvoze ihtiyaci oldugunda imkanlari cok kisitli yada ne biliyim daha bircok sebebi var tek guzel yani ozel odanizin olmasi ama suan sakarya kadindogum hastanesinde cuzi miktarla bunu sagliyorlar ozel oda ayarliyorlar bole bi imkan var artik degerlendirin derim saglicakla bebeginize kavusmaniz dilegiyle 🤗🖤