Lk34_ Malikadir doktorun yanındaki sekreterin sistemden istem açması gerek canım yada sıra aldığın desk ten geç flan da kaldığını düşünmüyorum canın bende ertesi güne randevu alıp gitmiştim cok beklemezsin yani benim doktorum 24. Haftada yaptı detaylı ultrasonumu bir sorun olmaz yani sıkma canını 😌🙏
Svd3441 Malikadir 15. Haftada veriyorlarmış randevu devletler hep full özellerde uçmuş yaptıramadım bende şansına artık cnm
queen06 Svd3441 ne 15 i ben 21 22 haftalıkken gitmiştim gün verdiler öyle bişey yok başka bi hastaneye gidin
queen06 Malikadir mhrsden değil doktorun yönlendirmesiyle alnıyor ben doktorum beni ultrasona yönlendirdi gittim orda gün verdi öyle geldim zaten mhrsden alamazsın
Malikadir queen06 182 yi aradim zeynep kamile var o da 14unde var dediler doblor için. 24. haftayı geçiyorum o zaman da. kaldı yani. 🤦♀️
Betulsen34 Malikadir ben bugun zeynep kamilde oldum en gec onunuzdeki haftaya kadar randevu alman gerekiyor canim. En son 24uncu haftalarda bakiliyor diye biliyorum Ben zeynep kamil/kadin hastalıkları/ anatenal polikliniginde oldum 24+2de yaklasik 3 hafta ugrastim randevu icin
Betulsen34 Malikadir randevu alabilmen icin 1 hafta duren kalmis canim 24 te bakiliyor en son. Saat tam 15.58 de mhrsde zeynep kamil/kadin hastaliklari/anatenal poliklinigi sec. Tam 16 oldugunda hicbirsey okumadan randevu ala tikla. Karsina kayit cikarsa hic bakmadan rastgele bi saate tikla. 4 kayit aciliyor oda 2 sn icinde bitiyor.ben 3 haftada bu sekilde ugrasarak alabildim. Bugun oldum. Doktorunun burda kayit acmasina gerek yok
Malikadir Betulsen34 tamam cnm cok teşekkürler. ama sanırım olmayacak 24e kadar coktan geçeriz randevu gelene kadar. yok şu an da da baktim. randevu yok.🤦♀️😞
Azra_Mom Malikadir valla ben 2 hafta pazar market yapmadım haftalığın tamamını verdik detaylıya çok önemli kesinlikle yaptırın heryerinin sağlıklı olduğunu öğrenmek yetiyor insana detaylının ne olduğunu neden yapıldığını bilmiyorsanız araştırın bence çünkü yaptırmasam mı denecek birşey değil ikili üçlüler gibi değil iç dış bütün organlara bakılıyor gerekirse operasyonla sağlığına kavuşuyor bebekler ama detaylı bakılmazsa geç kalınabilir bu da büyük sorunlara yol açabilir
Malikadir Azra_Mom Ilk gebelikte ben yaptırmadım 2.de hepsini yaptırdım tecrübesizlik işte 🤦♀️ icim de hiç rahat değil ama eşim de çalışmıyor ondan su an sıkışigiz. 450 tl dediler o da siyah beyaz en uygun hastane bu
Betulsen34 Malikadir zaten her saattte bulamazsin 4 kisi aliniyor cunku sadece. 15.58de girip benim dedigim gibi ilerlemelisin. Onda bile tam randevu acildi biri snye farkla benden once saati secti bana randevu verilmemisti 😀
Smyraa12 Malikadir benim de ilk doğumda hiç yapma gereği duymadım özele de gidiyorum doktorum çok fazla onemsemedi .çevremde de ayrıntılı ultrasona giren pek gormedim .bende 12. Haftadayim bı kaç hafta bekleyecegim doktorum illa çekin derse çekeceğim .bence çok fazla sikinti yapma canım
Sultan_naz Merhaba arkadaşlar, detaylı ultrason farklı perinatoloji ayrı mı? Siz detaylı baktırdık değince perinatoloji bölümü mü kast ediyorsunuz yoksa detaylı bakan yerler var onu mu diyorsunuz?
nsliscn Sultan_naz perinatoloji riskli gebelere bakan bölüm ayrıntılı ultrason dobler diye geçer perinatolojiye gidebiliyorsaniz onlar da bakar ilk gebelikte ben öyle yaptım
Malikadir Betulsen34 yarışma sanki 😅😅😅 15.58 de başlarım aramaya tam 16 da alirim o zaman bugün denerim alarm kurim de. teşekkürler 😅😅😅
Betulsen34 Malikadir kayit ekrani geldiginde istedigin saati seciyorsun ya normalde. Oyalanman rast gele tiklaman gerekli biri tikaldigi anda sana vermiyor o randevuyu. 2 kere oyle kacirdim
Malikadir Betulsen34 he anladim tamam cnm bugün kaçırdım ya yemek yemeye daldım 😞 ınsallah yarin olur ve hemen randevu verir çünkü zamanim dolmak üzere