Malikadir merhaba kızlar dün hastaneye gittim 21+3 oldum doktor perinatolijiden randevu al dedi ama onun icin de doktorun ramdevu açması lazımmış onu da açmadı napcam şimdi alınmıyor da randevu ?!zamanın geciyo ve özele de gidemiyorum ??
deletedmom87894 Malikadir canım almak için geç kalmışsın ben 15 ten 21 haftam için almaya çalıştım doluydu alamadım özel kliniğe gittim seninde zamanın gelmiş
sherlock Malikadir çevre illerdeki üniversite hastanelerini ara canım. önceden aranıp randevu bulunabiliyo genelde yoğun oluyolar. Ama onlar da ücretli bilgin olsun. Benim hoca 23’te istemişti mesela daha zamanın var sıkıntı yapma.
minik4550 Malikadir cok zor ikili test için bile alamadım ben randevuyu vaktim vardi yani sizin almanız mümkün değil zaten detayliya en geç 24 te giriliyor
Malikadir queen06 zaten randevu yok ki. özelleri arayıp fiyat bilgisi alirim. yada yaptırmam napim😞 sherlock deletedmom87894
Malikadir minik4550 Anladım cnm. randevu da yok devlette zaten randevu için açsa bile alamam sanirim dimi? özellerden fiyat bilgisi alcam bakalim
queen06 Malikadir mhrsden değil doktorun yönlendirmesiyle alnıyor ben doktorum beni ultrasona yönlendirdi gittim orda gün verdi öyle geldim zaten mhrsden alamazsın
minik4550 Malikadir evet benim doktorum bana kayıt açtı 182 den aradim anında doluyor nasil alıyorlar hemen bilmiyorum yani çok zor ama
Malikadir Svd3441 hafta olarak mi gec kalmışım cnm.? özele gitmeye çalışcam. böyle dengesiz burnu havadalar doktor oluyor ya çıldıracam.😤😤
Malikadir minik4550 Allahım ya ben dedim randevu açacak misiniz mirin kırın etti dengesiz karı bu kadınlar doktor oluyor burunları havada 😤😤 erkek doktorlar bunlardan bin kat ilgili. Napcam şimdi ben. özele de bakalim nasil para bulcam. yaptirmasam birsey olur mu ki 😞
Ozlemyvz Malikadir posta yardımcı olabilirim diye girdim ama üslubunuzu görünce sinirlendim ve size detaylı ultrason için erkek bir doktor bulamayacağımı farkettim. Siz artık karı olmayan erkek bir doktor bulun!!!
minik4550 Malikadir yani detaylı olarak herseyine bakiliyor yaptirilmali tabiki ama durumunuz el vermiyorsa zora sokmayın kendinizi cunki uygun fiyatlı değil gercekten
Emine_eymen Malikadir hepsini bu şekilde yargılama bence cnm ben bugun kontrol için Ankara Şehir hastanesine geldim bayan doktordu ve çok nazik kibar çok tatlıydı her sorduğum soruya tatmin edecek şekilde cevap verdi ultrasonada şimdiye kadar en çok bakan doktorlardan 1.sırada sagolsun hepsi aynı değil
Svd3441 Malikadir 15. Haftada veriyorlarmış randevu devletler hep full özellerde uçmuş yaptıramadım bende şansına artık cnm
Yesim Malikadir kuzu al kimliğini git söyle bana perinotolojiyi açmamışsınız de orda açar hemen. Her gün saat 16.00 da yeni gün açılıyo hemen alırsın ordan randevu
ozkurtzey Malikadir devlette zaten yok fakultelerde var ama suan gırmen gerekıyordu 14-15 haftalıkken alman gerekıyordu
Emine_eymen Malikadir haa ayrıntılı ultrason randevumu ben taa 6 haftalıkken aldım şimdide elhamdülillah 17+3üz çok şükür
Melekk-911 Malikadir doktorun yanına gidin tekrar randevu alamıyorum de. Bende 3 sene önce şehir hastanesinde yaptirdigimda önce doktora göründüm sonra ordan çıkınca detaylı ultrason yapan bölüme gittim gün aldım.