Xsxs Fnen alttan mi bakilmsti alttan bakinca duyulmasi lazimdi ddi 7 mm olms bebek 5 mmde atio kalbi dedi
hunilimom Xsxs 7+2 de duydum ben doktorum beni 8. Hafta da gel demişti ben erken gitmiştim 6+2 de keseyi gördüm endişelenme gec döllenme olduysa gec gözükür
taninmayananne Xsxs 8 haftaya kadar duyulabiliyor diye biliyorum, başka bir doktora git bence, alttan muayene olma kalp atışı varsa, bebek riske giriyor
191084 Xsxs 7 hafta 4 de alttan bakti göremedi kalp atisini.radyoloji dr gönderdi o bakti gordu kalp atisini yani ultrasondan kaynakli olabilir bnce daha erken
Mucizem07 Xsxs ben kızımda kalp atışını 9 hafta 5 günlükken duydum 8 haftanin sonuna kadar bekliyorlar canim 6 hafta çok küçük bir hafta benim doktorum 6 haftalikken hiç bakmamıştı bile 6 haftada vajinal ultrason ile duyulabilir içini ferah tut daha çok minik bebeğiniz.😊
Ozge Xsxs geç döllenme olabilir canım. 6+4te alttan muayene ile görüldüyse. kalp atışı için 8.veya9. Haftayı bekle bence
09Zeynep09 Xsxs Altan Bi bilgim yok yanlış yönlendirmiyim ama başka doktor lara da Bi gözükün derim ben
Mucizem07 Xsxs başka bir doktora gidin göremediyse bile 3 gün diyemez bazıları erken duyuyor bazıları geç inşallah bir an önce duyarsınız 😊
hayat_23 Xsxs bence 6 haftada duyulmamasi gayet normal kuzum, başka özel doktorada gidebilirsin veya 7.haftayi bekle. Cihazda cihaza da fark oluyor. Kesen sağlıklı mi ? Beta hcg artisin falan nasıldı
Aslanannesi- canım bi yakınımızına kalp atışı yok diyip kürtaj Önermişlerdi 10. Haftaya kadar bekledi 10. Haftadan sonra doktora gidince kalp atışını duydular şuan 4 aylık gebeliği herşeyde yolunda. Bekle bence geç döllenmeden kaynaklıdır zaten 5 haftada keseyi zor görüyorlar 6. Haftada kalp atışı için çok erken
Sincapannesii Xsxs canım inşallah duyarsın ben 7 haftanın sonlarına doğru duymuştum bence daha erken olduğu icin duyulmamış bende duyamamıştım
Funday35 Xsxs 7+4 de duydum ben çok az dı kalp atışı yeni oluşmaya başlamış dedi doktorum ve 12 haftada daha net duyduk sakın aldırma en azından 8 e kadar bekle canım