39+1 im yaklaşık 4 haftadır enfeksiyon çıkmıştı idrarda. Antibiyotik fitil toz vs ilaçlar kullandım haala geçedi idrar kültüründ3 üreme yoktu. Ama enfeksiyon da geçemedi azaldı sadece. Acaba bebeğe geçer mi doğum da yakın hafta bazında. Gerçi hiçbir belirti yok ama ne zaman gelir bebek bilinmez? Enfeksiyon bulaşırsa büyük skntı olur sanırım 😔

Ymnzgr eger tedavi olmazsan o cogalirsa gecer ama tedavi olursan azaltirsan gecmese bile bebegine zarari olmaz korkma cnm gecmis olsun

Ymnzgr gecmis olsun bemde bekliyeyim kana bulasmis benimde yeni ogrendim onlem alinabiliyirmu bebege zarar vermez insallah😔

Ymnzgr bol su tüketmeye devam et 16 haftadan sonra bir taş düşürdüm enfeksiyon başladı tee doğuma kadar geçti durdu derken hep devam etti sağlıkla doğdu kızm birşey olmaz Allahın izniyle canım

Zeyyyn ay hamileyken taş düşürmek ne zordur kim bilir ben de bekarken taş ameliyati falan cok olmustum

Seda5885 kronik bende yıllardır düşürüyorum ağrılı geçtiydi ama geçti gitti şükür ☺️

Benim de kanda çıkmıştı doktor en fazla doğumu tetikler dedi sizinde haftanız gelmiş zaten sıkıntı yok