Ebrulililili Makskala Sıra beklemessiniz, hızlıca ulturasona bakılır demek istedim Doğum acilde kadın doğum uzmanları var kolayca Dr ulaşabilirsiniz, acilde direk ulturason a alıp bakıyorlar
ZEYNEP2025 Makskala Normal normal ☺ Benimki hala oyle sert bi tekme yemis degilim henuz 35+4 uyuyor her gidisimizde esniyor 😁
FusunF Makskala o haftada olmuştu canım ama günde 10 hareket ediyorsa endişe etme daha az hareket ediyorsa doktora görün
110710 Makskala evet yeri daralıyor çünkü 😊aynı haftadayız benim de öyle yine de için rahat etmezse bi ultrason iste dr dan
Makskala Ebrulililili ha anladım yarın nst gircem orda belli olur sanırım daha olmadı dediğiniz gibi acile gidecem
Acemianne__ Makskala korkma yarın bi bakmışsın kıpır kıpır. Karnın açsa mesela o zaman da durgun oluyor. İki üç günü geçerse ama git doktora
Makskala Acemianne__ aç değilim aslında hareket etsin diye dünyaları yedim. İnşallah sert bi tekmesinide yerim walla canım acısın razıyım
FusunF Makskala o zaman normal canım doktoruma sormuştum ben öyle demişti yerleri daralıyor Ya sonucta istersen rahat etmek adına doktoruna git
Kbrkbrr Makskala ilk doğumumdan önce son haftalarda bende böyle olmuştum doktor günde 10 defa hareket ediyosa problem yok demişti. Yeri daraldı bide artık. Yinede içiniz rahat etsin bi görünün tedirginseniz eğer