Oznurunannesi Artik aranizdan ayriliyorum.Eylul 14 te dogum yaptim ve 8 haftalik hamileyim malesef bos gebelik cikti carsamba gunu farkli hastaneye gidip oda onaylarsa icim kan aglayarak kurtaj olucam.uzgunum..
Eymensmom35 Oznurunannesi üzülme canım biraz daha bekle bence bir daha git benim ilk hamileliğim de 8 hastalıkken burda bir doktora gittim dedi ki kalp atışı yok bebek görünmüyor boş gebelik olabilir fakat başka doktora gittim öbür hafta 9 haftalıkken gelişim iyidi kalp atışı dinlemiştik bu hamileliğimde 5 hastalıkken kesede embriyoyu gördük daha kalp atışı bu hafta dinleyecek insallah her gelişim aynı olmuyor
Sumeyye12012 Boş gebelik nasıl farkediliyor özür dilerim bilmediğim için soruyorum Çok geçmiş olsun burada
Gnz Sumeyye12012 belli bir sureye kadar bekleniyor kesenin icinde bebek olusmazsa bos gebelik olmus oluyor
Oznurunannesi Ayyysss umudunu kaybetme ben kizimda 7. Haftada duymustum bunda ise 8 olduk daha duymadim doktor boa gebelik dedi ama 1 hafta daha bekliycem .Dilerim hayirlisi neyse hakkinda o olsun Rabbim isteyen kimsenin kucagini bos birakmasn..
Ayyysss Oznurunannesi amin. Benim bu 4. Gebeliğim bir boş gebelik var. 2 düşük bu da tüp bebek bugün doktor beta değerin düzensiz kürtaj dedi 😞 bilemiyorum
Oznurunannesi yenibirgun baktrmadim ama 2 haftada kese sadece 2 cm buyumus ve ne bebek ne kalp atisi vardi
yenibirgun Oznurunannesi inşallah güzel haberler alırsın , vucufun farklı bir belirti mi verdi nasıl anladın