Eymensmom35 Buse-5 sanırım benimde ilk gebeliğimde gittiğim yer orasıydı sahanın karşısına doğru geliyor dmi
Glsh14 Cinarinannesiiiii evet gercekten soygunculuk bin lira nedir.bu dediginiz doktoruda arayip soracagim cok tesekkur ederim🌸
Cinarinannesiiiii Glsh14 rica ederim arayın sorun zam yapmışsa en azından uygun birşey yapmıştır yardımcı olabildiysem ne mutlu bana🌹
Glsh14 aysnrsvs Az once konustum 800 tl olmus😊cenk gezere gidecegim doktor oraya yonlendirdi o da 850 liraymis
aysnrsvs Glsh14 oooooof ooof iyi ki gitmişim 100 lira zam gelir diye düşünmüştüm çok olmuş Cenk Gezer de o zaman 650ydi😬
Nesraa_ Glsh14 torbalı Tınaztepe özel hastanesinde 350tl ama aralik 28de yaptırmıştım ararsan fiyat bilgisi veriyorlar cok fazla pahalandigini düşünmüyorum açıkçası 🤭
Nesraa_ Glsh14 radyolog yapti ama cok memnun kaldim çünkü en ufak ayrintisina kadar inceledi bende basta bir nasil olcak dedim ama cok güzel gecti
Glsh14 Nesraa_ Anladim canim sagol artik doktorumun yonlerdirdigi yere aldim randevuyu oraya gideyim doktorumunda bildigi guvendigi bi yer
Merve-0535 Glsh14 perinatolog prof Fuat Akercana gideceğim inşallah cuma günü. Fiyat da 700 TL dediler 🌸🌿 Alsancak da yeri de
Merve-0535 Glsh14 onuda duyup bakmıştım bende. İşinde iyi diye. Doktorm Fuat hocayı önerdi sonra. Ona aldım Bende ❤️🌿