ipekveannesi Glsh14 henüz gitmedim ama fiyat aldım. Yaşam sağlık hastanesinde 150 muayene + 275 detaylı ücreti dendi. Orada yaptıracağım sanırım
Nesraa_ Glsh14 torbalı Tınaztepe özel hastanesinde 350tl ama aralik 28de yaptırmıştım ararsan fiyat bilgisi veriyorlar cok fazla pahalandigini düşünmüyorum açıkçası 🤭
Eymensmom35 Buse-5 sanırım benimde ilk gebeliğimde gittiğim yer orasıydı sahanın karşısına doğru geliyor dmi
Canbat91 1 şubatta can hastanesine gideceğim. Fiyatı öğrenir öğrenmez buraya yazıcam umarım uygun fiyat olur bana göre
Glsh14 Canbat91 ben yarin muayene gidicem doktorum uygun gorurse detayliya gidicem tabi onceden randevu istemiyorlarsa.ama yinede siz gidince yazin belki bende gitmemis olurum 😊
Glsh14 Canbat91 canim ben az once can hastanesiyle konustum.takipli hastasiysan 650.eger takipli hastasi degilsen 1000 liraymis bilgin olsun
Glsh14 aysnrsvs Az once konustum 800 tl olmus😊cenk gezere gidecegim doktor oraya yonlendirdi o da 850 liraymis
aysnrsvs Glsh14 telefonla bilgi veriyorlar ben zam olacağı düşüncesiyle 20+5 te yaptırdım risk almadım🤭
Buse-5 Glsh14 ben baya memnun kaldım doktor çok güler yüzlü herşeyi detaylı açıklıyor, ne sorsan cevaplıyor ve açıklamasını yapıyor
Glsh14 aysnrsvs iyi yapmissin zaten zamaninda gelmis😊bende sabahtan bi arayip sorayim tesekkur ederim canim🌸
Cinarinannesiiiii Glsh14 resmen milleti soyuyolar yazık günah ya 2021 de ben Dr. Ali karaegeye yaptırdım 300 TL’ye CD istersen 400 du cdsiz yaptırdım eşim dışarda videoya çekti
Glsh14 Cinarinannesiiiii evet gercekten soygunculuk bin lira nedir.bu dediginiz doktoruda arayip soracagim cok tesekkur ederim🌸