Akca01 Bi tane kizim var 8 yasinda. Onda da ayni böyleydim 🙈 ama onda acayip eksi yiyordum. Bunda hix canim ne tatli ne eksi cekmiyor. Tuzlu olsun bulantimi bastirsin yeter modundayim acikcasi.
Akca01 ozlem-t cok cook guzel rabbim dileyen hak eden tum kadinlara bu duyguyu versin insallah. Oyle farkli ki sanki 2. Degil ilk gibi hersey her hamilelik farkli derler bosa dememişler. Rabbim sag saglim kucagimiza versin insallah. 🙏🙏
SerraveAnnesii ozlem-t Sağlıkla gelsin kuzum ❤️ Benimde göstermiyordu 18.haftada kız olduğunu öğrenmiştim 😂
ozlem-t SerraveAnnesii bizim gösterdi aslında ama doktorumuz ne vajina ne pipi gözüküyor dedi, çıkıntı olmadığı için kıza benzetiyorum dedi 😁 hayırlısı artık
Zeynosunannesii SerraveAnnesii bende öyle rüyamda bı kağıtta cinsiyet öğrenmeye gitmişim erkek yaziyodu ama kızım oluyo çok tatlı yiyorum ilk kızımda mesela limonu tuzlayıp deli gibi yerdim bunda asla yiyemiyorum içim parçalaniyo sanki ama buda kızmış 😁
Zeynosunannesii Ayrıca benimde sağda kızım oluyo bu hurafeler benim iki hamileliğim de hiç tutmadı tutanda vardır illlaki zaten iki seçenek var ortada😀