ozlem-t Herkese merhaba, cinsiyetiniz belliyse; kız bebek & erkek bebek belirtileriniz neler oldu? (Hurafeler, rüyalar, ekşi-tatlı yemeler, karın şekli hepsi dahil.) 😁👍🏻 Hadi sıralayalım… 🐣
Gzmmmmmm11 ozlem-t bebeğimi karnımın sağ tarafında hissediyordum erkek olur dediler doğru çıktı ayaklarım hiç ısınmıyordu hep uyuyordum tatlı çok yiyordum yüzüm güzelleşmişti hepsini erkeğe yordular ve erkek oldu😂
ipekveannesi ozlem-t kızımda oğlumda sağ tarafimdaydı. Kızımda ekşi oğlumda tatlı delisi oldum. Kızımda karnım çok geç çıktı. Oğlumda ise hemen. Kızımda bulantıdan öldüm oğlumda ise çok hafif oldu. Kızımda çok çirkinleşmıştim. Oğlumda ise sürekli bel ve kasık ağrısı yaşadım. Bunlar dışında farklı birşey olmadı
Imasleeper ozlem-t benim minnoş bi kızım olacak 💞 ..ben hamile kaldığımda ayaklarım aşırı yandı. Yaz kış buz olan ayaklarım yanıyordu ..3 ay her adet günümde kasık ağrısı çektim genelde de belim ağrır ve bacaklarım biraz yürümeye felan ağrır( kız çok ağrıtır beli sırtı bacakları felan derler) ..Midem 5. Haftadan beri bulanıyor hala geçmedi 26. Haftadayım, koku hassasiyetimde vardı. O zirvedeydi en başta ama şimdi biraz biraz alıştım. Yinede sabun deterjan kokusuna felan tahammül edemiyorum soğuk hava bile aşırı kokuyo maalesef 🥴 ..Mide bulantımdan dolayı en başta bişey yiyemedim ama tatlıya düştüm şuanda :)
Wonderful_mom ozlem-t ilk çocuğum da solda olursa kiz dediler ..cok eksi tuzlu yiyordum. Cok kustum ilk 3.5 ay..Cok guzellestim yuzum parladi. Kalcadan baldırdan kilo aldım karnım yuvarlak ti. Ayaklarim yaniyordu..Bebegimi gec hissettim .. bebegim kızdı … Bu hamileligimde ise bebek sagda hep. Cok tatli yiyorum..hic kusmadim sifir kusma bulanti tiksinme..cirkinlestim . Hic kilo almadim sadece karnim var.. karnim sivri goren erkek diyor. Ayaklarim donuyor surekli bebegimi 3 aylikken hissettim.. Bu da kız… Hepsi hurafe yanii 😂😂
ozlem-t ipekveannesi Tam çevremizden duyduğumuz belirtileri yaşamışsınız 😊 Sağlıkla büyütün inşallah…
SerraveAnnesii Rüyamda oğlum olacağını gördüm kucağıma erkek bebek veriyorlardı senin oğlun olacak diyorlardı😂 kızım oluyor. Ve çok tatlı yiyordum. Ekşiyle hiç aram yoktur.Karnım genişten geliyor yayık yani kızlarda öyle oluyormuş galiba. Kusmam tiksintim hiç olmadı karnımda 19.haftada çıkmaya başladı
Zeynosunannesii SerraveAnnesii bende öyle rüyamda bı kağıtta cinsiyet öğrenmeye gitmişim erkek yaziyodu ama kızım oluyo çok tatlı yiyorum ilk kızımda mesela limonu tuzlayıp deli gibi yerdim bunda asla yiyemiyorum içim parçalaniyo sanki ama buda kızmış 😁
Hicran23 Hep eksi yedim kilo kilo limon yedim nadir canım tatlı çekmiştir yüzümde tam tersi sivilceleri cirkinlestim iyiyce ve oğluşum oldu 🤭
Miniklimonum ozlem-t Valla sağ tarafta olur diyorlar 30.haftaya kadar hep sağda hissettim :) ilk haftalar 5 litrelik turşu bitirdim sonra tatlıya döndüm :) yüzüme bi canlılık dolgunluk geldi çok aşırı psikolojimi olumsuz etkiledi duygusal çökük dönemlerden geçtim ondan sonraaaaaa yüzüne leke atacak falan dediler yüzüm pamuk gibi beyazladı 😇😇😇😊😊 erkekten mi bilmiyorum onu Allah bilir sadece ama bildiğim tek şey oğlum bana İyi geldi saçlarım aşırı dökülüyordu şimdi 3 tel anca dökülüyor asla dökülmüyor kabızlıgım çatlağım vardı hepsi geçti şaka gibi dimi resmen bana ilaç oldu kurban olduğum :)
SerraveAnnesii ozlem-t Sağlıkla gelsin kuzum ❤️ Benimde göstermiyordu 18.haftada kız olduğunu öğrenmiştim 😂
Akca01 ozlem-t sag da hep. Erkek dediler hep cevrem. Karnin var sadece baska biey yok dediler. Ama kizzzzz cikti 😍😍🤣🤣 yuzum gozum cirkinlesti sivilce oldu. Odem oldum. Sabah bulantilarim oldu. Hep uyumak iatedim. Hep saga yattim. Tum belirtiler erkek gösteriyorken kiz cikti Da öğrendik 17+5 suan.