Filiz29 Arkadaşlar gebelikte şekeri yüksek çıkan varmı olumsuz sonuçlar doğurdumu ne yapmam gerekir 😟
Elfvli Filiz29 önemli bir konu. Dahiliye ye yonlendirirler. İlk olarak diyet veriyorlar. Dusmesse sanirim insülin başlatılıyor. Bebegin fazla gelişmesi kg olarak yada az gelişmesi, erken doğum gibi riskleri varmış. Benim sınırda çıkmıştı doktorum anlatmıştı.
Watashiva3454 Filiz29 evet ilk diyet veriyorlar . Cihazla evde kendniz ölçüyorsunuz diyetle düzene girerse devam ediyorsun. Mesela benim diyetle düzelmedi direnç çıktı . İnsülin kullanıyorum. Kaç çıktı sonucunuz ?
QueenMommy Filiz29 Bende gebelik şekeri çıktı 25. Haftada doktorum diyetisyene yönlerdirdi verdiği diyeti uyguladım ve her gün test yaptım makinemle sana makineyide dahiliye yazıyor zaten sı zamana kadar sıkıntı çıkmadı 37. Haftamdayım şekerim düzeldi nerdeyse eskisi gibi takip bile etmiyorum bence aksatma bir diyetisyen ve dahiliyeye görün
QueenMommy Nunu29 Eskisi gibi değil ama yediklerime dikkat ediyorum fazla yasak şeyleri yememeye çalısıyorum
Kubrailkan Benimde yüksekti ve 1 haftalık diyetle düzelttik şimdi eskisi gibi devam ediyorum çok kasmadan ama tabii tatlıyı vs azalttım🥰🙏
Nunu29 Kubrailkan bendede çıkdıda dıyetle en çok 136 oluyo yemekden 1 saat sonra sizde nasıl? gün içinde neler yiyorsunuz?
Cennetkusu192 Bende gecen saglık ocagında verdım 121cıktı aclık sekerı cok mu acaba aynı zamanda emziriyorum gece muz falan yıyorum o gun yedınmı hatırlamıyorum normal zamanda 70kızımda hamıleyken 89cıkmıstı bu gebelikte boyle cıktı sasırdım ama bısey yedıgı den suphelenıyorum
Watashiva3454 Filiz29 diyetle düzene sokmaya calıs cnm. Beyaz ekmek, pirinç , patates, tatlı vs bunlardan uzak durursun. Meyveyi abartmadan yemen lazm vs . Hepsini söyler zaten . Moralini bozma. Stres bile yükseltiyor.
Watashiva3454 Nunu29 inmedi canım benim . Direnç gösterdi çok. 2 saat sonra yemekden 170 lerde 160 larda cıkıyordu. Smdi insülin kullanıyorum 130-140 iniyor anca . Hafta büyüdükçe daha cok direnç gösteriyor öyle olunca insülin ünitesini artırıyoruz
Kubrailkan Nunu29 benim sırasıyla 106 210 160 çıkmıştı yüklemede. Sonra ölçmeye başladığımda da sabah açlık 86 2 saat tokluk 83 filan çıkıyordu kepekli ekmek beyaz peynir bir zeytin domates salatalık ve 1 yumurta yedim kahvaltilarda. Akşam protein ağırlıklı. Ve yine bir dilim ekmek 🥰
Esber Bende şuan 26. Haftadayım gebelik şekerim çıktı 1. Alımda 240 ikincide 200 çıktı değerim yarın dahiliye randevum var. Yükleme sonucum böyle çıkmasına karşın Kendi yaptığım 3 gündür açlık tokluk şeker takibinde normal çıkıyor değerlerim nedendir acaba yüklemede yüksek Çıkıp günlük şekeri normal çıkan oldu mu ??