Glmsr Esilaysenur kızlar ben de 37.haftama girdim herşey iyi gidiyordu ama bi iki gündür bacaklarım kasiliyor nasıl desem sanki vajinadan topuguma uzanan damarlar çekiyor kasılıyor gibi sizede oluyor mu?
Glmsr Haticehakan hareketlerinde azalma olması lazm ama ne kadar bi azalma dan bahsettiğiniz önemli 2 saat icin de hiç hareket etmiyor mu mesela eğer öyleyse bi doktorunuza danışın bence
Littlemom Gulnar94 Geçmiş olsun canım ağrı ve mide yanmasından bende muzdaribim. Mide yanmama dondurma iyi geliyor belki sanada faydası olur.
IlknurUysal bizde 35+4üz benimde kasıklarımda ağrı oluyor regl ağrısı gibi. bide sanki gaz sancısı oluyor, sanırım yalancı sancılarım onlarda. son bi kaç gündür aşırı derecede cok lavaboya gitmek zorunda oluyorum, bide baskı var vajinamda. bakalım ne zaman gelecek bizim ki🤷🏻♀️
Ayco Gulnar94 aynen sezaryan olnca erken tarıh veriyor bana 20eylul dendi ama bn erken buluyoruö bebegim birazdaha buyusün istiyorum☺️33/3deyim bnde
Kbra040117 Esilaysenur 38+2 haftalık olduk dün nişanımda geldi ağrılar arttı artık doğsun istiyorum🙏🏻😍😍
Glyldz Esilaysenur 19 gunum var normal sartlara gore ama dun aksam ebe muayene etti alttan yumusama var dedi buda daha erken olucak demek sanirim 😊
Glyldz Kbra040117 bndendr geldi gecen hafta sonu ama hala bise yok canim bnmki sarimsiydi selpaga aldim parcalanmadi et gbiydi akintidan koyu kivamli nisanmidir oo