Ngms SeydaOz sende zorlanıyormusun hareket etmekte yürümeye korkuyorum kasıklarım da agrı var sürekli karnım acıyor hareket edince
SevcanahinBingl Esilaysenur 35+6 2 gündür kasılmalar başladı.Ağırlık yapıyor iyice 17 eylül’de gözüküyor ama o kadar beklemez sanmıyorum 🤔
Beybeybi ElifKarata yok canım bence kız erkek farketmez bebısın doğacağı varsa dogar benım kızım oğlumdan daha cok kalmıştı karnımda 😂
Nesomer Esilaysenur bende 34+6 oldum bugün ama gebelik kolestazı olduğum için 37. Haftamda doğumum gerçekleşebilir. O yüzden tam tarihim 28 Ağustosta belli olacak. Rabbim hepimize yavrularımıza sağlıkla sihhatle kavuşmamızı nasip etsin inşallah
SeydaOz Ngms bütün belirtiler doğumu gösteriyor da bende 😁 Şu bayramı atlatsaydık yaa şimdi doktorlar tatilde bilmem ne rezil olmayalım 😔
surkut Mavissibel sizinle aynıyız erken mi bekliyorsunuz öyle mi hissediyorsunuz ben kendimi 40. Haftaya adapte ettim kasılma sancı Yok şükür
Mavissibel surkut doktorum oyle dedi bende kendimi iyi hissetmiyorum bu aralar hic ama hadi bakalim hayirlisi 🙈🙈 evet oglusum olcak allah izin verirse 😘
AycanFb ayse29 Ayy sorma aynı bende öyleyim bu zamana kadar hasta olma hatta kışın olma yazın ortasında hasta ol😫😫
Haticehakan Kızlar son 35 gün kaldı ama bebgmn hareketinde yavaşlama vr ve kafası tam olarak vajinamda baskı var napmam Lazım
Glmsr Haticehakan hareketlerinde azalma olması lazm ama ne kadar bi azalma dan bahsettiğiniz önemli 2 saat icin de hiç hareket etmiyor mu mesela eğer öyleyse bi doktorunuza danışın bence
Estur Esilaysenur 36+6 ile bizde eylül annesi olmaya adayız 😅 22 gün var gözüküyor ama o kadar bekletmese beni yavrum
Masum Esilaysenur bizde 36+2 deyiz az kaldı artık rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Cigdem91 HsnBurcuKeremSolmaz bizde 32 haftalığız doğum şeklimiz belli değil daha sizin neye göre sezeryan olcak 2. Çocuk mu 😨