Acremine Ozummm41 test yapıldı evet yogun bi enfeksiyondu ateşim 39.5 a kadar cıkmıstı onun ıcın yatış verildi🥺 şuan 33+5 im aminnn tesekkur ederimm. Sizin durum nasıl peki
Ozummm41 Acremine Acremine anladım çok geçmiş olsun . İyi sizin haftanız da az kalmış . Biz daha 21 haftalığız . Aslında benim de çok şikayetim yok. 5 gün falan yanma şikayetim oldu ama o da geçiyo gibi. Sadece su şeklinde akıntım devam ediyo
Ozummm41 mervesengll hangi antibiyotik kullandınız acaba . Bu tarz şeylerde kime sorsam B grubu antibiyotik kullanmış ama doktorun bana verdiği C grubu . O yüzden korktum kullanmadım . Sizin kullandığınızın adı neydi?
mervesengll Ozummm41 iki buçuk yıl geçti üzerinden ilk hamileliğimde kullanmıştım ama reçete kayıtlarında bulabilirsem yazarım doktor yazdıysa sana iyi gelecek odur demek boşuna ağrı çekmeye daha fazlasına yayılmasına izin vermektense kullanmak daha iyi bence
Ozummm41 mervesengll çok haklısınız ben de bi taraftan öyle düşünüyorum ama bi taraftan da antibiyotikin bebeğime bir zarar vermesinden endişe ediyorum . Ve o kadar çok kişiyle konuştum ki bu konuda. Bir kişi bile C grubu antibiyotik kullanmamış . Öyle olunca da daha da korkuyorum 🙁 bulup yazabilirseniz çok sevinirim
mervesengll Ozummm41 bulamadım maalesef sistemde o reçete gözükmüyor niyeyse yine emin olmak için bir başka doktor görüşü alin isterseniz herkesin tecrübesi farklı uzman görüşünün yerini tutmaz bence
melisremzi Buseyllzr Bendede ayni problem oldu doktorum hemen suda karıştırılan antibiyotik yazdı ama ben tabi kullanmadım, etrafımda herkez kulanmamı söyledi ve ben kendi yontemimle durulama yaptım sıcak su ve potasyum permanganat herzaman yardımcı oldu hamile olmadan ve şimdi yine 2 hafta sürdü enfeksiyonum ama şu an hiçbişeyim yok, eger yaptığınız varsa böyle durulama hamilelikte bence bi sakıncası yok yinede araştırın ben biraz İnternete aylemede başvurup kullandım ve şimdi geçmiş olsa bile bazen dezenfekte etmek için onu kullanıyorum suyla karıştırılıyor baya leke yapan bi made az bişey suyla karıştırmanız yeterli oluyor. İnşallah yardımcı olmuşumdur 😊 buradada nelerden kullanıyor yazıyor 🙏 https://tr.healthy-food-near-me.com/bath-with-potassium-permanganate-for-baby-video/
Ozummm41 Acremine emin olamıyorum işte bi emin olsam geçtiğinden çok rahatlycam da ilacı kullanmadığım için içim rahat değil , kullansam da rahat olmycam böyle saçma bi döngüde kaldım . İnşallah geçmiştir , çok teşekkür ederim
Ozummm41 Acremine pazartesi detaylı ultrasonumuz var , ne testi yapılıyor ki anlaşılyo mu öyle testle ? İdrar yolu enfeksiyonu değil ya o yüzden idrarda çıkmaz. Kanda da vajina enfeksiyonu çıkmaz dedi bi hemşire . Başka nasıl bi test yapılıyo?
tubaag Buseyllzr bütün yöntemlerin yanında doktorunuza danışarak flora düzenleyic fitili kullanın. Sigorta karşılamıyor ama en azından düzenli kullanımda şikâyetleri geçiriyor
Acremine Ozummm41 doktor söler gerçide enfeksion testi var vajinadan bi cubukla örnek alınıyor sanırım yanlıs bilgide vermek istemem