Sultanuhrahavinim bbnngg evett🥺 geceleri uyuyamiyordum ama fitil çok iyi geldi şuan kaşıntı falan yok
Fasulyem2 Buseyllzr fitil ve krem ile geçiyo en fazla bi kaç hafta sonra tekrar ediyor maalesef hamileliğimin başından beri bitmiyor benim bi türlü olmaması için her şeyi yapsam da tekrar ediyo maalesef hamilelikte sık olması normalmiş doğumdan sonra bşter diye umut ediyorum :/
Melekimsi AYnı problemi ben de yaşıyorum öncesinde hpv virüsü atlattım ve ben kullanırsam kullanayım düzelmiyor .. 30 hafta hamileyim , özellikle hamilelikte asla bitmek bilemeyen enfeksiyona yakalandım .. erken doğuma sebebiyet veriyor mu gerçekten
Deryaerbil Buseyllzr erken doğum yaptım 36_+3 ama doktor mantarla alakalındefiş dedi bşr gğn öncesinde buzdolabı sildim alt üst temizlik yaptım ondan
Elifim17 Bebekimbebekim mantar varken normal dogum yapınca bebeğe zararı oluyor mu. Doktorum bebeğe zararı olmaz mantarın dedi ama içime sinmiyor 38 +3 oldum gebelik boyunca gecmedi 🤦🏻♀️
Neslikra06 Buseyllzr Vagi-hex fitil verdi doktor gece yatarken yapıyorum bugun 6. Yı kullandım çok iyi geldi şükür yeşil akıntı mantar hepsi vardı akıntım çok azaldı ve rengi değişti,çamaşırın kuru kalsın ben çamaşırımın ortasına ince bir bez ütüleyip koyuyorum hem ıslanmıyor rahat oluyor deneyebilirsin
Acremine Ozummm41 sorcid miş benim içtigimin adı. Korkumdan içtim valla ben. enfeksiyondan sebeb dogum kanalım kısaldı çünkü
Ozummm41 ruha bana da gyno lomexın verdi . Pazar günü ilkini kullandım. Diğerini de perşembe kullanıcam ama benim yanmalarım devam ediyo 🙁 o yüzden antibiyotik de kullanmam gerekecek heralde . Antibiyotik kullanmasak bu enfeksiyon bebeğe zarar verir mi net bi duyumunuz var mı acaba
Ozummm41 Bir de kızlar ben gönderiyi bulmak için epey altlara indim çok zor oldu . Bu yorum yaptığımız gönderiye nasıl ulaşıcaz
Fasulyem2 Ozummm41 yorum yaparsanız otomatik bildirim geliyor posta yazılınca. Veya postun en üstünde takip et butonu var biri yazınca size bildirim gelir
Acremine Ozummm41 kasım ayında oldu 4 gun yatış vermıstı doktor gectı sandım meger gecmemıs şuan ıyıyım sadece erken dıgum rıskı var ınşallah vaktını doldurur kızım🤲🏼
Ozummm41 Acremine idrar testiyle falan mı tespit edilmişti sizin yoksa sadece muayeneyle mi , yoğun bi durumdu ki heralde yatış vermişler. İnşallah vaktinde gelir bebeğiniz . Kaç haftalıksınız
Acremine Ozummm41 test yapıldı evet yogun bi enfeksiyondu ateşim 39.5 a kadar cıkmıstı onun ıcın yatış verildi🥺 şuan 33+5 im aminnn tesekkur ederimm. Sizin durum nasıl peki
mervesengll Bende 34 haftalıkken olmuştu bende fazla belirtisi olmadığı için baya ilerlemiş operasyonla temizlendi sonrasında fitil ve antibiyotik kullandım bir daha tekrarlamadi çok şükür erken doğuma sebep olmadı çok şükür hatta 41+5te suniyle yaptım bir an önce iyilesirsiniz inşallah
Ozummm41 mervesengll hangi antibiyotik kullandınız acaba . Bu tarz şeylerde kime sorsam B grubu antibiyotik kullanmış ama doktorun bana verdiği C grubu . O yüzden korktum kullanmadım . Sizin kullandığınızın adı neydi?