Sumeyye12012 https://imgyukle.com/i/oKwfvq Şimdi test var iki tane elime yeni ulaştı İki farklı marka bunların hangisini yapayım sizce Bide sabah ilk idrar mı şimdi mi yapayım 1 hafta gecikti
Merveebuluttt Sumeyye12012 canım herhangi birini şimdi yap sabah diğerini 1 hafta geçmiş büyük ihtimalle çıkar iki testide hiç denemedim
Sumeyye12012 Göğüs uçlarımın rengi değişti çok ağrıyordu 1 haftadır adet gecikmem vardı umutlanmıştım
Melisakplnn Sumeyye12012 yok canısı bekle istersen ❤️ daha erken acele etme bizfe o yollardan geötik benimde olmuyordu sabret sabreden derviş muradına ermiş
Sumeyye12012 Melisakplnn nezaman kadar bekliyim yani bu ay tamamen olmadı mı yoksa şu güne kadar bekle dediğin gün varmı canım
Sumeyye12012 Melisakplnn Kız adetim gecikti diyorum ya bugün gecikmesinin 6.cı günü yarın 1 hafta olacak gecikmesine Bat 19 ocak
Mervecimbidur Sumeyye12012 kıız benim yarın 11 gün olcak daha bakmıyorum ne teste ne kana akışına bırak kasma kendini 😄
Serapcemre Sumeyye12012 benm adetim geçikmemişti ama üç haftalık hamile oldugum halde kanda cıkmamıstı😀
Melisa0002 Melisakplnn benimki adet günüm geçene kadar göstermedi, 1 gün geçtikten sonra hafif pembemsi bi çizgi çıktı. 1 hafta her gün yaptım, 1 hafta sonuna kadar çizgi koyulaştı.