rahimesarp eyuphaneylul1422 37 haftamdayım daha bu hafta bıraktım ilk günden beri kullanıyorum migde bylantin yeni gecti
elfffglc eyuphaneylul1422 ben 1. Aydan itibaren 4 buçuk aya kadar kullandım bi sıkıntı olmadı ve o olmadan yemek yiyemiyordum bende gece yatmadan 2 tane içip yatıyordum 3 buçuk ay kullandım
Annebaba23 Ben de 1 kullanmaya başlamıştım kesmedi 2 ye çıkardım aşırı bulantım vardı. 2 de tamamen kesmemisti ama haftada 1 2 ye düşmüştü. En azından iştahım açılmıştı yiyebiliyodum. Bırakmaya başlayınca da 1 e düşürüp öyle bıraktım
Haticesen_ eyuphaneylul1422 Ben 25+4 deyim hala sabah bulantılarım oluyor ilk haftalar çok yoğun yaşadığım için doktorum yazmıştı sabah öğle akşam gece birer tane içiyordum şimdi sadece geceleri içiyorum ve faydasını oldukça görüyorum
anneadayiii271 eyuphaneylul1422 bende kullandım doktor dedi istersen sabah aç karnına bı tane at yada gece uyumadan önce iki tane at dedi tercih senin ben ilk başlarda sabah aç karnına bı tane atıyordum ama pek bı faydası olmuyordu daha sonra gece iki tane içmeye başladım faydası oldu kesiyodu bulantımi