eyuphaneylul1422 Ben bugun ılk muayane ye gıttım cok fazla mıgde bulantım oldugunu soyledım doktor bu ilacı yazdı gece 2 tane iç dedı eczanede 1 kez kullan dedı ben doktorun dedıgını yapıcm memnun kalan var mı yani ıctıkten ne kadar sure sonra kesıyo🙄
Ruveyda_baskapan eyuphaneylul1422 1 iç yeterli olmadığını düşünürsen doktorunun dediği gibi 2 içersin bence
MihrimahVeAnnesiii eyuphaneylul1422 Gece iki kere kullan doktorun dediği gibi . Gündüz içtiğin zaman çok yan etki yapıyor uyku vs. O yüzden gece yatmadan iki tane iç uyu
Lulikli eyuphaneylul1422 bana da verdi doktorum gece yatmadan iç dedi. 2 kere kullandım birinde direkt istifra ettim. O yüzden kullanmayı bıraktım
altnbebek Gece yatmadan önce 2 tane içiyorum 9 haftalığım ilk başlarda kesiyordu ama şimdi etkisi yok gibii 😞
eyuphaneylul1422 Ruveyda_baskapan aynen suan ıctım eczane bır tane ıcebılırsın dedı suan ac karna cok mıgdem bulanıyodu cunku.
Klcaysgl Bende kullandim ama ben bir tane ve aç karnina içtim alişana kadar kusturdu sonra rahatlatmişdi ve gündüzleri içiyodum iyiydi yani zaten 16 haftama kadar kullandim geçti kendiliğinden canim
Nehir-Poyraz eyuphaneylul1422 ben kullanıyorum gece yatarken bi tane sabah kalkınca bi tane anca öyle tutuyo
Zynpcbi eyuphaneylul1422 ben sabah akşam 12 saat arayla içiyorum olmasa ayakta duramam sanırım bende uyku yapmadı
Sbasak Bulantımın yoğun olduğu ilk zamanlarda yatmadan iki tane içtim sonraki kutuda gece yatmadan bir taneye düşürdüm.13.haftadan sonra geçmişti kullanmadım
Aras123N eyuphaneylul1422 prillam sayesinde duzeldim diyebilirim gece yatmadan içtim iki tane sonra zaman geçtikçe bire düşürdüm hafifledi sonrada disrai çıkacağım gün öncesi içiyordum evdeyken icmiyordum derken şükür kesti tamamen 34 hafta olduk şimdi mide yanmaları arada kusma oluyor ama az kaldı Allah’ın izniyle buda geçer sizde üzülmeyin sabredin rabbim yardımcınız olsun sağ sağlım kucaklayin yavrunuzuu🤲
linaninnn-_annesi eyuphaneylul1422 bende kullandım inan hiç etkisini görmedim artik kusmaktan mafolmustum su bile içemiyordum zamanla kendisi geçti çok şükür ama bir dr ayva ve yesil elma önerdi ayva bir tık iyi gelmişti bana
eyuphaneylul1422 linaninnn-_annesi evet ya kullandım gece sabah yine aynıydım etkisi yok olsa bile cok az