Kese kaçıncı haftada oluştu sizde ben farkında değildim kanamam çok olunca doktora gittim korktum sezeryan olmuştum iç dikişlerde sıkıntı mı oldu acaba diye doktorda gayet iyi dedi hormonlarla alakalı olabilir dedi bende dikkate almadım sonrada adetim gecikince doktora gittim direk karnımdan baktı vajinal olarak bakmadı 4 yada 5 haftalikmis tahmin yapmak çok zor ama kese göründü dedi daha sonra öğrendim ki kuzenimin eşimde benden bir hafta sonra doktora gitmiş bebekle aramızda bir hafta var tek benim bebeğim bir hafta büyük onda doktor daha kese gözükmüyor demiş aynı karindan bakmayla şimdi benim 4. Ayın bitti 17. Haftaya başladım oda 16. Haftaya başladı iki ayrı doktora gittim bana birinde kız gibi diğerinde erkek gibi dedi ama ona galiba erkek demiş tek doktora gidiyor sezeryan olduğuma mi yoksa ikinci hamileliğim oldugundan mi bilmiyorum ama ilk bebeğimin hareket edişini ocağın 28i 29a bağlayan gece hissettim nereden baksaniz yani 5. Ayimin sonunda hissettim bunda ise 4. Ayimin basinda hissettim kese bariz bı şekilde sol kasık tarafimda ve cinsiyeti çok merak ediyorum acaba böyle bir durum yasayan var mı cinsiyet sizce nedir