Aag06 cahillesohbetikestim hadi yaaaa ayyy dahada varmis gerci bu son haftalar nasil gectigini anlamiyor insan yaaaa ay hadi insallah saglikla kucagina alirsin 🥰
Aag06 cahillesohbetikestim ay cok saol beybim gordum bunlari yaaa ben daha tuhaf degisik sey bakiyorum 😂 bunlar pleksi resimde guzel duruyorlar sadece boyle iç çark mekanizmasi gozuken degisik otantik seyler ariyorum 😂😂🙈
Gmzrmzn Aag06 https://www.ciceksepeti.com/ithal-cerceve-bronz-ayna-uzerine-duralit-islemeli-lux-uclu-duvar-saati-kcm71362022?entryid=1A7C1ABE1A661FD01AA81B841CC31B79&detailid=2011641
Rabbimin_Hediyesi Aag06 Bende hamileyim İnşaAllah Rabbim banada böyle güzel sağlıklı bir kız çocuğu nasip eder cinsiyeti öğrenmedik henüz 🥰😍
Bebiscann Aag06 Allah’ım ölürüm bu kızı verene kurban olurum yaa, maşallah rabbim korusun 😍😍 bakışlara bak😘😘😘
hepoyleolurzaten Aag06 Valla yok anasını satiyim ya gitti diye sevindim ekmek yumurta almış geri bize bırakmaya geliyo 🤦🏻♀️
Bebiscann hepoyleolurzaten ah ece ahhh😍😁🤣 iyiki haftada bir geliyor valla o neydi öyle aneçi babaçi😃😃
Bebiscann Aag06 benim evimde bi tane saat yok valla, telefondan bakıyok hep, kiradayız ya milletin evini delip deşmiyek dedik🤣
Aag06 Bebiscann bende tasinirim diye akseauar avize almiyordum degiaince alirim diye tasinacak mod yok suan galiba aliyim bari diyorum