Aag06 Esraliiii yaaaaaaaaa allahiiiimmmm kendini dogurmusssun resmennn yaaaa ayniiiii kopyaaaan hele o dudisler yarabbimmmmm angelina jolie isine baksinn halis muliss dogal lokum dudak aha burda 😍😍😍😍😍😋😋😋
Aag06 hepoyleolurzaten hfhfhfjgfv gurban gurban gurbaaan ecemeee ,eceeeeggggmmm guzum bırrrrr diye ucacaaaghk benim guzummm gus gibi egzini yuzune gurban oldugum ogggghhhkkk
hepoyleolurzaten Aag06 ajdjkahdkwjflwjlfuakrjkwjs ya whhshahahahahaha imdaaaaaaaaaaaaaattttttt 😭😂😭😂😭😂
hepoyleolurzaten Aag06 Valla yok anasını satiyim ya gitti diye sevindim ekmek yumurta almış geri bize bırakmaya geliyo 🤦🏻♀️
Armess_loya Aag06 Ne saati kenarda dursun, 😬kurban olurum seni yaratana MAŞALLAH, rabbim bütün kötülüklerden korusun Alime bebe ve tüm bebekleri 🧿🧿🧿🤗💓
Aag06 cahillesohbetikestim hadi yaaaa ayyy dahada varmis gerci bu son haftalar nasil gectigini anlamiyor insan yaaaa ay hadi insallah saglikla kucagina alirsin 🥰
Aag06 cahillesohbetikestim ay cok saol beybim gordum bunlari yaaa ben daha tuhaf degisik sey bakiyorum 😂 bunlar pleksi resimde guzel duruyorlar sadece boyle iç çark mekanizmasi gozuken degisik otantik seyler ariyorum 😂😂🙈