Ozlem2206 K-Kazan ay bende 32 oldum bakalım banada gelicek mi 34 de merak ediyorum galiba android ve ios farklılık gösteriyormuş 😌
K-Kazan Ozlem2206 Benim android tam 34 te geldi canım bu da extra heyecan ve korku verdi bana 😂😂 Hem doğumdan tedirginim hemde kızıma kavuşmak için heyecanlı ve sabırsızım 🤭
K-Kazan Btl2652 ahhh bu beeen 😂 Kıyafetler tamam ama çanta yok ortada. Hevesleniyorum bide yapim hazır dursun kafam rahatlasın diyorum ama planını yaparken bile yoruluyorum 🤭🤭 Bide ilk ya tecrübesizlik çok kötü bişe 😂 Allah yardımcımız olsun inşallah 🤲🏻
Ozlem2206 K-Kazan bende hala idrak edemiyorum bebeğim var ama hayal gibi hiç doğurmıycakmışım gibi hiçbişey anlayamıyorum hiç bi moda giremiyorum çok tuhaf herşey 😂
Ece003 K-Kazan 34+3 çantayı dün akşam itibari ile hazırladım 😄çıkarken eğer unutmazsam makyaj çantamı alıcam o kadar 😄
K-Kazan Ece003 maşallah size. Makyaj hiç aklıma gelmemişti 😂 Çantayı bi hazırlayabilirsem sıra kendime gelir herhalde 🤭
momzilla Asilsmommm Hay maşallah 😂 Ben kirpiğimden ayak parmak uçlarıma kadar hamileyim resmen ağrıdan ölüyorum 😂
bebekpoyraz K-Kazan 34+6 olduk bizde bende yıkadım ütüledim ama çantayı hazırlamadım hala beşiğimizde kargoda kar sebebiyle gelemiyor hayırlısı artık :))
aslii_15 K-Kazan beşik falan ayrı alinca çok çok masraflı oluyor ben bebek arabası puset beşik sırt çantası set aldim dediginiz gibi ekonomik sebeplerden dolayı bize en uygununu aldik
aslii_15 Bebikoo yaa 30+2 de oluyor mu öyle ay bende 31+2deyim nasıl anladiniz ki doğumun başlayacağını falan
Bebikoo aslii_15 evet oluyor malesef.sadece tuvalette tırnak üstü kadar kahverengi leke geldi. Onun dışında hiç bişey hissetmedim.Hemen doktorumu aradım.
aslii_15 Bebikoo hmm anladım bende sadece geçen günlerde birkaç böyle nokta şekilnde temiz pembe kan değdi peceteye ablam falan normaldir dedi ama acaba bişey mi vardır endişelendim şimdi bende