Ecemayrn Mervesevgi korkmayın benim arkadaşımda da Beta yavaş ilerliyordu o da korkmuştu şuan bebeğini kucağına aldı ve 2aylık oldu maşallah 😊merak etmeyin Allah’ın izniyle sıkıntı olmaz
Rabia1012 Ecemayrn biz bugün 10+0 olduk kalp atışını duymuştuk zaten bende de çok bir belirti yok bel agrısı çok oluyor o kadar
Ecemayrn Ckh--- başka doktora da görün bence çnkü beta sonucuna bakıp haftanı söylüyorlar sonra kesede bebeği görünce de net haftayı söylüyorlar
Dilekjiyan Ecemayrn bende en son 6+5 giyim kalp atışıni duyamadik şuan 7+2 haftalık 2 Şubat’ta randevum var inslh duyarım çok tedirginim
Eelliiff1234 beyzaa11 sağlıklı bi gebelikse 2 katına çıkması gerekiyormuş zaten. Bende ilk gittiğimde 53 tü iki gün sonra 143 falan olmuştu doktor evet bi gebelik bar ama daha çok Küçük iki hafta sonra gel dedi bu cuma yine gidicem bakalım 😊
beyzaa11 Eelliiff1234 benimde ilk gebeliğim öyle bir heyecan var ki banada aynısını söyledi ultrasonda küçücük bir nokta gördük bende perşembe gidicem inşallah bebişler sağlıkla büyür 🐣
Ecemayrn eflinveannesi bende aynı şeyi yaşadım İnan. Ama korkma içini Ferah tut bazılarında geç duyuluyormuş
Dacmnt 5+2’deyim ailelerinizle paylaştınız mı ? Bende şimdilik eşim ve ben biliyoruz kalp atışı duyana kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum
Gayecik Dacmnt biz hemen söyledik öyle çok sevindiler ki ilk torun anne tarafı içinde baba tarafı içinde 😊