Beybiannesi Efnan60 köyü kahverengi siyahımsı bı akıntımiydi canım? Çünkü benim 8. Haftamda oldu doktor progestan ve iğne verdi düşük tehlikesini engellemek için sürekli gelcek olursa doktoruna görün 😌 ben kullandım yarında randevum var 10 haftalık olduk geçti gibi inşallah ilaçlari kullanmayı bırakabilirim 🙏😌
Lavin_26gul Beybiannesi benimde iki gündür aynı sizin gibi siyahımsı koyu kahve akıntı geliyor dün gittim 7+5 im iğnr ve hap verdi kese var kalp atışı yok hala haftaya tekrar gel dedi moralim çok bozuldu siz ne zaman duydunuz kalp atışını
Askiletotomsu Ecemayrn 9+0 im Fenayım Midem çok kötü acıyor mu ağrıyor mu eksiyor mu ne deyim bilmiyorum da
Merii2704 Askiletotomsu evet çok kötü bir durum bu bişey yiyemiyor insan mide ve ağızda değişik bir tad oluşuyor
Sebiw Ecemayrn 5+1 henuz ultrosona gitmedik Kahverengi akintim var doktor ilaç yazmış onları kullaniyorum . Allah düşük tehdidi olan bütün annelere yardımçı olsun . Buda düşərsə 4 cü düşük olucak ve bunu kaldra bileceyimi gic sanmyorum
Hlycngz Bizde 7+3 olduk Perşembe kalp atışını duycaz inşallah aşırı iştahsız ve yorgun hissediyorum zorla yiyorum 😕
Eymensmom35 Ecebeyza ay okadar iyi anlıyorum ki benimde ilkinde hamileliğim çok kötü geçti hep istifra koku hassasiyeti fenaydım şimdi daha yeniyiz fakat 7 haftadan sonra başlıyor demişti doktorum sabahları içim bulanıyor gbi oluyor 🥲
Eymensmom35 Sitembagcivan tabi belli olur doktorunuz tüm karnınıza bakıyor neticede iki keseyse ikiz bebiş banda kuzenim öyle demişti değerlerim yüksek çıktı hemen testte net iki çizgi silik fln değil ikiz olablr diye bir tedirgin oldum tabi 😅
Sitembagcivan Eymensmom35 ayenn cuma gunu gitcem bakalim belkide tek yumurta ikizidir kalp krizi sebebi 😂😂
beyzaa11 Mervesevgi ben ilk kan verdiğimde 439 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar verdim 2 katı oldu 730 lardaydı ama herkeste farklı olabilirmiş ben baya şaşırmıştım bu kadar yükselmesine
Eelliiff1234 beyzaa11 sağlıklı bi gebelikse 2 katına çıkması gerekiyormuş zaten. Bende ilk gittiğimde 53 tü iki gün sonra 143 falan olmuştu doktor evet bi gebelik bar ama daha çok Küçük iki hafta sonra gel dedi bu cuma yine gidicem bakalım 😊
yenibirgun Kızlar bende 7+1 hamileyim geçen hafta çarşamba betam 6000 di , ama gögüs hassasiyeti , uyku ve ara ara kasık ağrısı dışında bir belirtim yok yani mide bulantım yok normal mii peşembe günü ilk kontrolüm var ve ilk gebeliğim :)
Buzlubadem yenibirgun benim de 7+5 ve bula tım filan yok. Aynı sizn gibi göğüs hassasiyeti, yorgunluk, uyku hali. İnsan Bi tedirgin oluyo. Ama şanslı gebelerdeniz galiba. Haa Bi de yemek yapılarkenki soğan kokusu ve kızartma kokusu rahatsız ediyor beni. Çok nadir de olsa arada çok hafif bulantım oluyo
Momomia AysUysal benim de 1 hafta geriden geliyo. Normalde 6 haftalık olması lazımdı ama 5 haftalık çıktı ultrasonda ve biz de sadece keseyi gördük. Artık ultrasona göre hesap yapıyorum 7 hafta dolmak üzere. İnşallah bebeği de görürüz kalp atışlarını da duyarız 🙏🏻
Hil38 Kubranur11 benimki de 24 aralıktı aramız iki günmüş🙊 bende çok merak ediyorum bi yanım sabret bekle diyo diğer yanım hiç beklemek istemiyo🙊😀
eliff0101 Ecemayrn 10+1 sadece halsizlik ve bel ağrısı var birde iştahım oldukça açık bu aralar biraz da koku hassasiyeti var göğüslerde dolgunluk şişkinlik ve ayrı Bi hassasiyet var
nurars31 Damlakaraduman 7+5 deyim 6+1 iken kalp atışını duydum fakat hala benimde daha kesem karnimdan görünmüyor
Ecemayrn Busra1y evet bizde 6+6da gittik kesede yolk saçı göründü birde böyle tektaş gibi düşünün yolk saçının yanında ufak bi şey gördük sanırım bebek ama daha çok minik kalp atışlarını duyamadık bebeği net göremedik inşallah haftaya duyup görürüz 🙏
1mercimek_annesi 9+4 mide bulantısı hat safhada devam ediyor onun dışında sırt ağrısı arada baş ağrısı çok oluyor 7+4 de kalp atışını duyduk