Silacinar 33 hafta olduk gece uykusu son bulmakta…. uyuyamıyorum sağ a sol a dönerken öteki tarafa gidip geliyorum en rahat pozisyonu hala bulamadım yatış önerisi soruyorum bu kez acil yardım… uyumak istiyorummmmm 😴😴😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Serapcemre Silacinar mecbur uyumak zorundaym 🤣bir tane bebiş var yoksa sabah 8dedikiliyoruz eee hamileym tüm gün uykum oluyor zaten iyice uykulu olurum
Leylayz Silacinar al benden de o kadar bende 33 haftalığım inan yüz defa sağa sola dönmekten hep uyanıyorum bir tarafım çürüdü hep, bide kendimi çok ağır hissediyorum dönemiyorum🤦
Zehraspl Silacinar ben iturur vaziyette yatiyorum boynum tutuluyo saga sola zaten donemiyorum nefes alamiyorum sirt ustu yatmayi unuttum yatakta donmekten bacaklarima agrilar giriyo bende cok kotu durumdayim 33+4 um bende😣😖
Silacinar Leylayz Kız sabah kalktığımda sol kolum uyuşmuş oluyor hissetmiyorum 😂😂 keşke bu dönemlerde uyuyabilsek bebis doğunca uyku düzeni iyice bozulacak 🤦🏻♀️😂
Leylayz Silacinar hepimizde var demek ki normal bide doğum yapanlar bol uyuyun diyor kimse demiyor ki ağrılardan uyuyabiliyor musunuz
Mamasita Silacinar benim bişe ikiz biri sağda biri solda gün sayıyorum 27 günüm kaldı 21 şubatta doğum olacak inşallah sağ Salim gelirler