Happykariner Kaderrhamza yaaa canım nasıl bekledin yedi gün Beklemek en zoru zaten lütfen bana dua et
Kaderrhamza Happykariner ederim canım tabiki insallaah rabbim nasip eder 😍🤲 ilkinde 2 gün yapmıştım hiç belirtimde olmamıştı uyku harici bu iki ci olduğu için 7 gün bekliyebildim 😍
Happykariner Suhedaaemiroglu iki gün de ben bekleyeyim o zaman canım inşallah bende hamileyimdir nolur dua et bana da
Happykariner T1996 yaaa canım mutlulukla okudum İnan. Rabbim bana da nasip eder inşallah çok istiyorum istiyoruz. Lütfen bana dualarında yer ver. Evladını da sağlıkla al kucağına inşallah
T1996 Happykariner inşallah canım benim ettim sana da dua inşallah sende sağ salim kucağına alırsın hemencecik bebeğini 🤲🏻🤲🏻🤲🏻♥️
Ozge Happykariner sadece adetim 2gün gecikti. Ama adet öncesi sancı olurdu o da olmayınca şüphelenip test yaptım sancı olsaydı beklerdim herhalde.
Happykariner bireylulmeselesii yaaa rabbim bana da nasip eder inşallah yarını da atlatırsam test yapacağım
Happykariner Ysmemr yaa canm çok sevindim rabbim bana ab nasip eder de bende tadarım o mutluluğu inşallah
funnymummy Happykariner benim günüme 4 gün vardı pek belirtim yoktu ama test yapmak alışkanlık olmuştu He ümidim yoktu çünkü o ay grip felan çok hastaydık değerlendirme fırsatı olmamıştı öylesine test yaptım ve pozitifi gördüm şükür 🙏rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
Happykariner Gmzrmzn evet canm haklısın bende de kan pıhtılaşması var. Yani gebeliği en erken şekilde öğrenmem gerek daha önce düşüklerim oldu çünkü olmazsa yarın test alıp yapacagım
Ysgl26 Happykariner benim adetim hep en az 5-6 gün gecikirdi zaten. Hamile olabileceğime ihtimal bile vermemiştim
Hatice1302 Bende hic belirti yoktu daha 2 yada 3 gun vardi adetime ama hissettim mi desem icime mi dogdu desem yaptim ve cikti cok şükür ikinci hamileligim rabbim tum isteyenlere de nasip etsin insallah 🤰🏼👼❤🙏
Ferhanferi Happykariner bnde pko var oyuzden bılemedım adet olucam sandım aynı belırtıydı cunku olmayınca yaptım 7haftalıkken ogrendım asagı yukarı cnm