Happykariner Hiç bir belirtim yok kızlar regl bir gün geçikti adeti bekliyorum kaşık agrım oluyor arada Acaba hamile miyimdir 2.5 senelik evliyim ve umutsuzluk oluyor her ay o yüzden test yapmaya korkuyorum. Yaşayan var mı belirtisi olmadan hamile kalan ?test yap demeyin 2.5
Sema15 Happykariner benim hiç belirtim olmadan sadece adetim geçtiği için test yapıp öğrendim hamile olduğumu umarım sende hamile olursun rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲🏻
Cscn Happykariner benim de hiç belirtim olmadı adetim geçince direkt hamileyim dedim test yaptım ve pozitifti. Pozitifi gördükten sonra belirtilerim olmaya başladı 😄
Elikra Happykariner ben adet olacağım gün akşama kadar bekledim hiç bi belirti yoktu günüm dahi geçmemişti adet ağrım var oldum olacam diye beklerken baktım namaz vakti geçiyo evde test vardı dedim zaten çıkmaz yapayım da ona göre namazımı kılayım (kendimi kandırıyorum tabii meraktan öldüm😂) yaptım ve çift çizgi 😱🥳😅
Gmzrmzn Happykariner haklısın negatif görmek insanı çok üzüyor ama bence şüphen varsa yapmalısın ben 6yil bekledim son cagre tüp bebek dediler cesaret edemedim o ay hamile kalmışım kendiliğinden hemde seker hastasıyım ilaç kullaniyodum korkumdan test yapmadım adetim 15gun geçmesine rağmen ve sonuç bebeğimi kaybettim çok şükür 7ay sonra yeniden hamile kaldım ve adetim 2gun geçti hemen test yaptım gec kalma derim kaybetmek negatif görmekten daha üzücü
Happykariner Sema15 ya inşallah canm çok istiyorum nolursun dualarında bana da yer ver rabbim kucağımızı doldursun inşallah
Happykariner Gmzrmzn evet canm haklısın bende de kan pıhtılaşması var. Yani gebeliği en erken şekilde öğrenmem gerek daha önce düşüklerim oldu çünkü olmazsa yarın test alıp yapacagım
Ysgl26 Benim hiç bi belirtim olmadı adet belirtim bile olmadı ne ağrı ne göğüs acıması. ben de her ay olduğu gibi yine gecikti diyip önemsemedim. Tabi 10 günü gecince gecikme bi noluyo ya diyip öyle öğrendim bebiş olduğunu
Ysmemr Benim hiç bir belirtim olmadi adetim 1 gün geçmişti aslında çok düzensizdi adetim ama içime şüphe düştü erken gebelik testi yaptım anında çift çizgi çıktıı 😍😍
Happykariner Ysmemr yaa canm çok sevindim rabbim bana ab nasip eder de bende tadarım o mutluluğu inşallah
bireylulmeselesii Happykariner test yapmayınca daha çok gerikiyor insan ama. Orda en azından var ya da yok deyince düşünmekten vazgeçiyorsunuz . Bu arada hiç belirtim olmadı 6. Haftaya kadar
Happykariner bireylulmeselesii yaaa rabbim bana da nasip eder inşallah yarını da atlatırsam test yapacağım
Kuzeyn_annesi Happykariner benim aynı regl zamanı olan belirtiler olmuştu goğus agrisi bel agrisi ama bel agrim çok şiddetliydi sonucunuz eğer negatif çıkarsa instagramdan docdrmfk yı takip edebilirsiniz sizin gibi uzun süre bekleyenlere çare oluyor verdiği tavsiyelerle bi inceleyin derim.
T1996 Happykariner gel bacım dertleşelim🤣 18 eylül son adetim 18 ekim adet olmadım şok Gebeli beklentim yoktu korunuyordum Kasıklarımda deli dehşet ağrı vardı o yüzden elimde pedle gezdim ha adet oldum ha olucam diye Ertesi sabah dişe kanal tedavisine gittim 19unda Doktor gebelik ihtimali var mı ağır uyuşturmam gerek dişini gebelik varsa yapamam dedi dedim kan testi vereyim ama yap sen gebelik yok eminim :((((( Dişimi yaptı kan testinin sonucunu açtım beta 1871……… Mutluluktan bayılana kadar ağlama (ben çok istiyordum) Kapanış🤣 Adet ağrısı hariç belirtim yoktu Şimdi 19 haftalığız çok şükür diş ilaçları zarar vermedi 🤲🏻
Happykariner T1996 yaaa canım mutlulukla okudum İnan. Rabbim bana da nasip eder inşallah çok istiyorum istiyoruz. Lütfen bana dualarında yer ver. Evladını da sağlıkla al kucağına inşallah
Suhedaaemiroglu Happykariner kuzum benim hiç belirtim yoktu aynı adet olacakmışım gibi göğüs hassasiyeti kaşıkta ara sıra ağrı her ay adetten önc sivilcem çıkardı yine çıktı sadece 2 gün adet günüm geçince test yaptım pozitif çıktı 🙈
Happykariner Suhedaaemiroglu iki gün de ben bekleyeyim o zaman canım inşallah bende hamileyimdir nolur dua et bana da
Mrvnrsntrk Kızlar selam adetıme 6 gun var ve göğüs agrım falan olmadı sadece ara ara adet sancısı gıbı bır agrı oluyor bırde dün gece hafıf koyu kahve bır akıntı olmus sizce hamılelık olabılır mı
Kaderrhamza Benim göğüslerim de çok ağrı olmuştu elliyemiyodum bile 7 gün bekledim öyle test yaptım direk çıktı inşallah sizdede çıkar
Happykariner Kaderrhamza yaaa canım nasıl bekledin yedi gün Beklemek en zoru zaten lütfen bana dua et
Ferhanferi Happykariner bnde pko var oyuzden bılemedım adet olucam sandım aynı belırtıydı cunku olmayınca yaptım 7haftalıkken ogrendım asagı yukarı cnm
Sedaaaa2 Happykariner valla bende hiç belirti yoktu hatta adet olmamada üç gün vardı eşim bi test yap dedi silik cizgi cıktı gittik kan verdik 42.29 cıktı hiç anlamadım umutsuzdum ama oldu yani hiç beklenmedik bi anda
Ysgl26 Happykariner benim adetim hep en az 5-6 gün gecikirdi zaten. Hamile olabileceğime ihtimal bile vermemiştim