Sevdenurbirol Arkadaşım orada doğum yaptı kadın doğum katına erkek girmesi yasak doktor haricinde, doğumla birlikte 3 gün orada kaldı eşi bebeği çıkınca gördü
Sevdenurbirol Hacer1649 bilmiyorum ama ben de geçenlerde aşırı kusma migren için serum almaya gittim eşimi almadılar
Ozlem3458 Hacer1649 pembe maviden başka şuan eşi alan hastane kalmadı benim doktorum dışardan gelecek oraya 7500 ödeyeceğiz yani burası da eşi almıyor
Merve_KOPUK Elifgoktug1 1 gun öncesi yatis veriyolar genelde şimdiye kadar aksini hic duymadm yani keske öyle olsa 😀
Balkanss Merve_KOPUK Merhaba sezeryan doktorunuz kim olucak acaba her ay düzenli kontrole gittiğiniz doktor mu yoksa kim denk gelirse mi sezeryana alıyor nasıl oluyor bende iki aydır şehir Hastanesi’ne gidiyorum kadın doktora sezeryan olucak kısmetse ikinci gebelik fakat erkek doktor istemiyorum sezeryanda o nasıl ayarlanıyor biliyormusunuz
Merve_KOPUK Balkanss bu tamamen doktorunuzun insafina kalmis sanirim yani bana öyle oldu ben sordugumda o an kim denk gelirse demisti ama benim dogumum planli sezaryn oldugu icin tarihinide doktorumun kendisi verdi ve o gün kendisinin mesai saatleri icerisine denk getirdi😊 doktorunuzla iletisiminiz iyiyse bi görüşün belki oda bi güzellik yapabilir.
ilaydasari16_ Normal doğum yaptım kaybettim bebeğimi tekrar hamileyim şimdi tekrar orda yapıcam kısmetse
Balkanss Merve_KOPUK Hangi doktora gidiyorsunuz acaba memnunmuydunuz ben zeliha ataga gidiyorum fakat çok ilgisiz geldi değiştircem bu ay başka doktora alicam
Merve_KOPUK Balkanss bende Zeliha Ataka gidiyorum ama basindan beri tüm kontrollerimi kendisi yapti gayet ilgili ve bilgisine güvendiğim bi doktor ama siz son 2 aydir gitmeye başladığınz icin sanırım yada elektriginz tutmamis olabilir 🤷♀️ kac haftaliksiniz ?
Balkanss Merve_KOPUK Henüz 14 haftalık hamileyim.Ultrasonda iki dakikada bakıp kaldırıyor.Son gittiğimde ultrason kağıdı bile vermedi bende o an istemeyi unutmuşum.Bende tavsiye üzerine gittim ama dediğiniz gibi elektriğimiz tutmadı sanırım
Elfgrcn Balkanss gültekin hanıma gidiyorum ben gayet memnunum tabiki çoğu doktor gibi siz bişey sormsdan pek bişey söylemiyo ama ben sürekli soruyorum merak ettiklerimi sıkılmadan cevaplıyo sağolsun