Ozlem3458 Hacer1649 bursadayım ama şehir hastanesinde yapmicam doğumu inşallah medicabil de yapacağım
Hacer1649 Merve_KOPUK ay bize haber verin sağlıkla alın kucağınıza eş girebiliyor mu sancı odasına
Talhaaam Merve_KOPUK doğum yapınca buraya yazarsanız sevirizz :)) eşler girebiliyomu onu en çok Merak ediyorum
Merve_KOPUK Hacer1649 benimki sezaryen olcak canm pazar yatış pazartesi operasyon seklinde 1 refakatci sansin var bende tecrübesi nedeniyle annemi tercih ettim normal dogumda süreç nasil işliyo hic bilmiyorum 🤷♀️
Merve_KOPUK Talhaaam tabi yazarım ama benimki sezaryn dogum olcak kaldi ki sehir hastanesinde eşimi 1 kere bile muayeneye dahi sokmadilar dogumada covid nedeniyle sokmazlar diye düşünüyorum malesef 😏
Talhaaam Merve_KOPUK bende öyle düşünüyorum almıyolardır eşleri refakatçı bile değişemiyosun ziyaretçi günde 1 kişi oda 15 dakika akşamları
Hacer1649 Merve_KOPUK 35e girdim bende 3. çocuğum ilk ikisini şevket yılmazda doğurdum 2. doğum baya tramva bıraktı bende o yüzden korkuyorum
Ozlem3458 Hacer1649 pembe maviden başka şuan eşi alan hastane kalmadı benim doktorum dışardan gelecek oraya 7500 ödeyeceğiz yani burası da eşi almıyor
Merve_KOPUK Talhaaam evet öyle malesef 2 gün sıkıcz artik dişimizi napalim 😊 siz kac haftaliksinz doğum yakin mi
Demirssmomm Hacer1649 özelde kendi odanızda doğum açıklığına gelene kadar yanınızda annenizde olur eşinizde ama doğum açıklığından sonra doğumhaneye aldıklarında kimseyi almazlar diye düşünüyorum