kirpapatyasii1 ZEYNEP2025 ya bende de hiç bir doğum belirtisi yok ama sezaryan da olmak istemiyorum normal doğum olsun istiyorum bebeğimi doğurduğum anı görmek isterim 🥰🤲
rahimesarp kirpapatyasii1 36+1oldukson bir haftadır sıkıntılarım başladı kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum yerimden kalmamakta zorlaniyorum belim agriyo alt tarafım sizliyo değişim bi haldeyim
kirpapatyasii1 rahimesarp bende tam tersi kendimi hafiflemişim gibi hissediyorum sanki hamile deilim anlamadm💁♀️
Guzelyuvam 35+5iz bizde şuan ikinci gebelik, duramıyosun dinlenemiyosun uzansan oyun ilgi bekleyen bebeğin akşama yapılacak yemekler temizlik derken 35 oldum 😅 bu haftaya kadar sorunum yoktu ama bikaç gündür rahime giren sancı ve bel ağrısı beni bitirdi. inanın biran önce doğsun uykusuz kalayım diyorum. temizlik konusunda da tam gün yardımcı bi kadın almayı düşünüyorum bu hafta koltuk yıkatma perde vs derken biticek inşallah. 😅
ElifKucak Guzelyuvam ayy bnde aynı durumdayım 😇bugün tam 36 haftalık olduk ikinci gebeliğim bnmde kızım var 2.5 yaşında o kadar hareketliki günlerin nasıl geçtiğini anlamıyorum bile 😇😅Ve biran önce doğurmak istiyorum en azndan yetişebilirim kızıma artık çok zorlanıyorum son zamnalr olduğu için rabbim herkesin bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah👼☺️
viildaaannn 36+3 den merhabalar 🌸 uykusuz geceler bel ağrısı sancılar sağım solum çürüdü resmen of doğurmak istiyorum artık kızımı kucagımda görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum
Miniklimonum kirpapatyasii1 ben 32 oldum 😇 anneme geldim ne temizlik ne yemek ne bişe anca yatıyorum herşey önüme geliyor vallahi prenses hamileliği geçiriyorum 😀
pinkymoms kirpapatyasii1 36+5 🙋🏻♀️ Ama hastalıktan son haftalarımın tadını çıkartamıyorumm çooookkk hastayım🤒🤒
kirpapatyasii1 EgeninAnnesiiiiiii ya üzüldüm gerçkten sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım benim 🤲🥰
cahillesohbetikestim kirpapatyasii1 36+1 den selamlar dünürcüm 🤣 her şey yolunda çok şükür bizim oğlanın karın çevresi geriden geliyor diye haftalık kontrole çağırdı doktorumuz ama bir şey sprucam bizim sıranın hareketleri azaldı iki gündür normalde kıpır kıpır hiç durmayan bir bebekti bugün iyice bir takip edip doktora gidicem olmadı sende durumlar nasıl
kirpapatyasii1 cahillesohbetikestim benim dünürüm 😅bende de aynı şey var biliyor musun hareketleri azaldı doktora gittiğim zaman sorucam bende umarım normaldir 🤲onun haricinde şifayı biraz kaptım hamileliğimin son haftalarının tadını çıkaramıyorum 🤦♀️
07-12 kirpapatyasii1 ilk hamileliğim güzel gidiyor son iki haftada güçlü tekmeleri biraz canımı acıtıyor ama iyi gidiyor her hafta kontrollere deyim senin nasıl gidiyor canım
kirpapatyasii1 07-12 benim şükür iyi gidiyor bende sen gibi her hafta kontrole gidiyorum az kaldı bakalım heyecan dorukta 😬😁
Duygusadic 36+3 olduk bugün , ara ara ağrılarım oluyor ama genel olarak iyiyim şükür . Rutin temizlik dışında temizlik yapmayı düşünmüyorum tabii ki☺️ Diğer işleri de kendim yapıyorum ,gelip geçiyor günler bir şekilde ,sağlıkla gelsinler inşallah 🤲