Esra-57 fenperest hayır yaptırmadım onun riskleri var diye bana bebek düşebilir kalbi durabilir vs dediler perinatolojide bu yurt dışına kan gönderiliyor oda bizi maddi olarak zorlucagi için yaptirmamistik ne olursa olsun kabulümuz dedik ☺️
Esra-57 2405Sm kesinlikle katılıyorum insanları boşu boşuna strese sokuyorlar oğlumda böyle sikintilar yaşamadığim için kızimda da yaptırayim dedim ama hiç bı zaman hamileligimi zehir etmedim nedense içim çok rahattı çok şükür ki sağlıklı bi şekilde kavuştuk kızımla 🤲
Cizi-kraker Adileeselvi amin inşallah canim gerçekten ağır bir hamilelik geçirdim bide böyle deyince doktorlar artık nasıl etkilendiysem ilk bebeğimin kokusunu içime çekeceğime direk suratına baktım inceledim down sendromlu mu diye :/ cok şükür Rabbim kimseyi evladiyla sağlığıyla sınamasın
2405Sm Cizi-kraker bu yazdığınız beni çok etkiledi bende öyle yaptım çünkü hatta eldıvenini hızla çıkarıp eline bakmıştım içimdeki korkudan ona ne hissettiğim i hatırlamıyorum bile bir daha bu testler e asla girmem
Sevilay_Demir Esra-57 Ben hiç bir testi yaptırmadım gerek duymadım açıkçası ne geliyorsa da allah tan gelen bir şey onun için bence boş bir şey
2405Sm Sevilay_Demir doğru söylüyorsunuz bana da birileri böyle böyle deseydi bende yaptırmazdım ama bilmiyordum şimdi 2.ye hamileyim detaylıya bile giremedim korkudan psikolojim ilk gebeliğim de maf olmuştu
Mucizemannesi21 Esra-57 sizi adıniza çok sevindim darisı benim başima insallah 35 haftaligiz banada ayni seyleri soylediler bol bol dua edip rabbime sigindim ne verirse hayirlisini sagliklisini versin riskiniz kac çikti acaba benimki 1/314
Merve6111- Benim de ilk gebeliğim 3lü testim 1/82 çıktı çok riskli üzüntüden ölüyorum 2 gündür NIFT testi verdik bugün 15 gün sonra öğreneceğiz kızımızın kromozom sayısını lütfen görenler dua Etsin sağlıkla alalım bebeğimizi kucağımıza 😢
Oznur_y @"Merve6111-"benimde sizin gibi çıktı bizde test yaptırdık inşallah bekleyen herkesin sonuçları temiz çıkar 🤲🏻
Fatma191 OzlemK34 canım benim kuzenimin kizida senin gibiydi anne karnında onada oyle söylendi aldırmadı doğduğunda şükürler olsun saglikliydi sadece damar dediğiniz gibi arkadan geliyordu sadece suan ameliyat olacak onunda hicbir sıkıntısı yok boşuna kendini yıpratma
Fatma191 OzlemK34 evet çünkü her gecen gun gelişip büyüyorlar damar da verildiği için yapilacak denildi
Sibel2022 Ysgl26 1478 çıktı cnm ve yaş riski dendi amiyosentez teklif ettiler yaptırmadım 16+5 deyim şuan Allah’a emanet lütfen birbirimize dua edelim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
SevimlimX Sibel2022 korkma canım 1400 küsur doğum yapacaksın sadece biri hasta bebek çıkacak buda çok düşük risk