Esra-57 İçimiz de testlerini yaptırıp riski yüksek çıkıp down sendromu denilen varsa umut olur belki diye düşünüyorum ☺️ ikili testim yüksek çıkmıştı benim down sendromu demişlerdi çok şükür 1 hafta önce doğum yaptım bebeğim çok şükür Allah’ıma sağlıklı hiç kafanıza takip hamileliğinizi zehir etmeyin derim 🤭
Ruveyda_baskapan Esra-57 ben testi yaptırmıcam sadece ayrıntılı ultrasona girmeyi düşünüyorum, o testler tanı testi değil varsayım testleriyle annelerin psikolojilerini bozuyorlar, zaten ne olursa olsun evlat evlattır vazgeçilmez teste gerek duymuyorum o nedenle
Deletedmom154 Esra-57 riskiniz kaç çıkmıştı.?benimde yüksekti ama detaylı ultrosan birsey çıkmadı çok şükür
Kardelen_2021 Esra-57 Maşallah ne güzel tevekkül edip aldırmamışsınız,Allah’ın size mucizesi olmuş 🥰🌹
Esra-57 Esra-57 İkili testimin risk oranını malesef hatırlamıyorum ☺️ bana böbrek genişlemesi var dendi yok burnu ufak dendi detaylı ultrason da yaptırdım perinatolojiye de gittim detaylı ultrasona gittim
Azra_Mom Ruveyda_baskapan en mantıklısı bende 2li 3lü yaptırmadım detaylıya kadar kafam rahat bekledim detaylıda da çok şükür sağlıklı dedi doktor birşey olsa detaylıda da çıkar zaten baştan sona inceliyorlar inşallah sağlıkla gelirler 🤲🏻
Sibel2022 Ysgl26 1478 çıktı cnm ve yaş riski dendi amiyosentez teklif ettiler yaptırmadım 16+5 deyim şuan Allah’a emanet lütfen birbirimize dua edelim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
Adileeselvi Deletedmom154 merhaba sizin riskiniz kaç çıktı Benim de riskli çıktı ama çok şükür iki defa perinatoloğa gittim hiç bir sıkıntı yok dedi çok şükür
Deletedmom154 Adileeselvi 1/221 bana yüksek dediler.Bir perinatalog bir radyolog göründüm hatta testten sonrada ve detayli ultrosan zamanida çok şükür iyi dediler. sizin kac cikti
Adileeselvi Deletedmom154 Benimde kombine 1518/1 di 15. Haftada gittim perinatoloğa bir sıkıntı görmedi sonra detayliya çağırdı birdaha görüşelim dedi geçen hafta da ayrıntılıya gittim yine bir sıkıntı yok organlarında falan da birşey yok dedi bana da çok şükür değerinde öyle çok yüksek değil zaten dedi
OzlemK34 Bende ikili yaptırdım ama detaylı da bebeğin sağ şah damarının dğz olarak gitmediğini arkadan dolandığını söyledi doktor bu çok önemli değil ama belki bir ihtimal down sendromu olabilir dedi 2 li tarama da normal çıkmıştı değerlerim şimdi ise sıvı alıp incelememiz gerekiyor diyor kafam allak bullak hamileliğin ortasında daha şimdiden psikolojim bozuldu :(
Fatma191 OzlemK34 canım benim kuzenimin kizida senin gibiydi anne karnında onada oyle söylendi aldırmadı doğduğunda şükürler olsun saglikliydi sadece damar dediğiniz gibi arkadan geliyordu sadece suan ameliyat olacak onunda hicbir sıkıntısı yok boşuna kendini yıpratma
2405Sm Esra-57 ne güzel canım bi postum da yazmıştım herkes bu ikili ve detaylı ultrason a o kadar çok güveniyor ki sorun çıkanlar bebeğini sorunlarla kucağına alacağını düşünüyolar çıkmayanlar da hiç bir şeyi yok gibi düşünüyolar bende senle aynı şeyleri yaşadım çok şükür sağlıkla aldım kucağıma
Efebayram İyi geceler bende dörtlü tarama testi yaptırdım testim çok riski 1. 260 çıktı ama bebek çok haraketli dediler detaylı ultrason için randevu aldım gidicem bakalım nedicekler
gizzzy35 Efebayram Benimde 4lü tarama testi kötü çıktı 1.149 mu ne. Ben yaptırmadım. Bulgu olarak sadece kalbinde parlaklık gördü başka birşey yok tek bulgu olduğu için önemsemedi.
Esra-57 fenperest hayır yaptırmadım onun riskleri var diye bana bebek düşebilir kalbi durabilir vs dediler perinatolojide bu yurt dışına kan gönderiliyor oda bizi maddi olarak zorlucagi için yaptirmamistik ne olursa olsun kabulümuz dedik ☺️
Adileeselvi Deletedmom154 amin amin canım benim sağlıkla gelsinler inan başka hiç birşey de gözüm yok artık evlatlarım iyi olsun 🙏🌺
Cizi-kraker Esra-57 Gözünüz aydın canım🌷 ilk gebeliğimde bende aynı senin gibi down sendromlu bebek dogurcam.saniyordum 9 ayimi zehir ettim ama ikinciye hamileyim sadece detaylıya gircem hiç tarama testlerini yaptırmadım çünkü yanılma payları çok yüksek çevremde çok var böyle riskli gebelik denilip sağlıklı doğum yapan
Adileeselvi Cizi-kraker Gerçekten zehir oluyor insana ilk gebeligimde hiç birşey yaşamadım böyle şeyler duymadım şimdi yok yaş yok risk Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin
Cizi-kraker Adileeselvi amin inşallah canim gerçekten ağır bir hamilelik geçirdim bide böyle deyince doktorlar artık nasıl etkilendiysem ilk bebeğimin kokusunu içime çekeceğime direk suratına baktım inceledim down sendromlu mu diye :/ cok şükür Rabbim kimseyi evladiyla sağlığıyla sınamasın
Esra-57 2405Sm kesinlikle katılıyorum insanları boşu boşuna strese sokuyorlar oğlumda böyle sikintilar yaşamadığim için kızimda da yaptırayim dedim ama hiç bı zaman hamileligimi zehir etmedim nedense içim çok rahattı çok şükür ki sağlıklı bi şekilde kavuştuk kızımla 🤲