minigiminannesi03 Htc_31 adet olmayı bekliyorum suan perşembeye kadar olmazsam hap verecek büyük ihtimalle
Cerennnn5858 Gulcingezer benım bugün reglim konusmustuk senle canım. Hala adet olmadım:( dun erken gebelik testimde negatif cıktı. Napsam bılemedım erken gebelıkte cıkmadıysa yoktue dıye dusunuyorum
Htc_31 Cerennnn5858 canım geç döllenme olmuş olabilir dün benim pozitif çıktı çok şükür darısı size inşallah rabbim en kısa zamanda nasip etsin
Gulcingezer Cerennnn5858 olsa cikardi kuzum stresten olmuyor olanilirsn benimde 2 gun snra bende test yaptm bnimde bgun negatif maalesef
minigiminannesi03 minigiminannesi03 10 11 12 gün yaptim ben gecen ay tutmadı şimdi bu ay gene aşılama ondan sonra tüp bebek yapacaz dedi doktorum
Cerennnn5858 Gulcingezer hayırlısı olsun canım. Demekki zamanı değilmiş bu ay. Bidahaki ay birlikte öğreniriz güzel haberi inşallah🙏🏻 Ben alıç sirkesi aldım baslıcaz eşimle. Bide mfk baş propolis karısımı sipariş verdim. Bu ayda böyle deneyelim bakalım
Gulcingezer Cerennnn5858 hadi bakalm ins canim benim faydasi olur mutlaka ovulasyon testi de devam kacirmayalm yumurtlama gunlerini guzel haberler yakindir ins🙏🏻