Emine123kuzu Htc_31 benim daha olursa ilk gebeliğim olacak deneyim olmadığı için 🤷🏼♀️ birde belirti var diyorum regl oluyorum belirtilerde aynı 😂😂
minigiminannesi03 Htc_31 bugün test yaptım gene negatif malesef hiç bir şekilde silik dahil çizgi yok 😭 adet olmayı beklemek tek çare
minigiminannesi03 Htc_31 hamileyken hemen çıkıyor benimkisi eger tutmadiysada asla pozitife donusmuyor
Tomrishatun Htc_31 Bekliyecektik hatta bu gece yumurtlama gözüküyor eşim corono oldu😏 Bu ay işler yattı bizim
Nurcnr28 minigiminannesi03 canım sen hangi gün yaptın testi testim silik çıkıyor suan 10. Gün ama anlamadım
minigiminannesi03 minigiminannesi03 10 11 12 gün yaptim ben gecen ay tutmadı şimdi bu ay gene aşılama ondan sonra tüp bebek yapacaz dedi doktorum
minigiminannesi03 Nurcnr28 9cu gun 10 cu 11 gün yaptim perşembe sabahı bir test daha yapacam ama umudum yok çünkü adet olacağımı hissediyorum bel ağrısı çok her zaman gibi adet olacam ve üşüme basladi adet olacağım vakit uyku düzenim değişiyor benim
Nurcnr28 minigiminannesi03 anladım kuzum bende test yaptım az önce silik bişi çıktı gölge 10. Günüm bugün ilacın etkisi geçerdi hep bende ama anlamadım bende niye böyle çıktı 🤦♀️😩
minigiminannesi03 Nurcnr28 bazen kimi insanda 12 ci gün geçiyor belki hamilesindir inşallah hayırlı haberler alırsın umarım
Nurcnr28 minigiminannesi03 ay benim hep 8. 9 günde geçiyor valla bıktım ya artık test yapmaya korkuyorm şimdide inşallah vardır su çileler den bir an önce kurtulur herkes her ay her ay nasıl yoruldum sen çıkmadı diyince bende bi Umut sen yapınca yaptım sonra gölge gibi kaldı saolsun 😩😩😩
Patito__ Htc_31 benimde subat 8 bat ama daha yumrtlama gunum gelmedi sanirim bu aygec yumrtluyorumbakalm artk beklemedyim :))
minigiminannesi03 Nurcnr28 vall yarin sabah yapacam gene bir umut diye ama adet sancısı car belimde adet olacağım vakit belim kopuyor zannediyorun umudum hiç yok yarın doktorum var ne diyecek hiç bilgim yok bakalım tüp bebek tedavisi isteyeceğim ısrarla ne diyecek
minigiminannesi03 Htc_31 adet olmayı bekliyorum suan perşembeye kadar olmazsam hap verecek büyük ihtimalle