Hanife_ tube ben hep erkek hissetmiştim kızım olcak😀 bilmiyorum belki de bı oğlum var ona arkadaş olsun iyi oynasınlar diye düşündüm 😀
mtl3005 Lulemom Yaa Allahım sizin kadar emin konuşamasam da hep kız hissettim belki öyle istediğim için bilemem doktor da 18.haftada erkek diyince bişey diyemedim ama hala kız hissediyorum 😊sizinki gibi hislerden istiyorum bende 😄
Hzlkaya tube oğlan yüzünü dönüyor gösteriyor kendini kız öyle değil doğana kadar yüzünü hiç göremedik bi tane bile ultrason resmî yok hep sırtını dönüyordu 😂
Ezgii0 tube En baştan beri erkek hissettim. Rüyamda hep erkek gördüm. Sonuç kızımız oluyor 🌸 (21 haftalığız ben hala inanmıyorum belki değildir diye😀)
Bebegim000 tube ben hissettim ve doğru çıktı canım hatta doktorum ve ebem ilk olarak ne hissediyorsun demişti cinsiyet hiç söylenmeden sonra zaten annelerin içine doğuyor demişlerdi :))
Ecegunes tube öğrendigimden beri erkek hissetttim ve sürekli önceden karar verdiğimiz erkek isminle seslendim rüyalarımda da hep mavi renk ve erkek bebek görmüştüm 16 hastalıkken öğrendik hiç de şaşırmadım🧿