hayat_23 Kızlar yarın adet günüm. Gebeliği 2 gün önce öğrendim. Daha yeniyim ,Ama adet olacak gibi hafif ağrılarım var ve his var, normal mi ki?
LawyerEce hayat_23 Gebelik testin pozitifse ihtimali düşüktür canım. Hamilelik nedeniyle de böyle bir his vardır. Stres yapma.
femme_sans_defense hayat_23 aaa sen hamilemisin canım? Ne güzel hayırlı olsun. Yarışmanın galibisin🥰🥰🥰🥰😆
Htc_31 hayat_23 rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah canım adet öncesi 2 gün mü vardı yaptın daha öncesini yaptın mı bende Şubat 2 bekliyorum bakalım
karat Çok normal. Ben de adet ağrılarıyla uyandığım günü gecikmesine rağmen adet olmadım test yaptırdım hamile olduğumu öğrendim. Rahim büyümeye başlıyormuş genişlemek için hazırlık yani
hayat_23 femme_sans_defense sen bana içime doğuyor olacak dedin ne güzel doğdu kuzum. Ama biraz gerginim beta 12 düşük.geldi
femme_sans_defense hayat_23 evet canım yaptığın testte çıkmıştı zaten sen kuruma çizgisiydi diyordun. Beta değeride geç döllenmeden dolayı düşük olabilir. 1 haftaya artar hcg
kubra_1122 hayat_23 canım benimde ilk 12 idi , adet günümden bir gün sonra oldum kimyasal gebelik dendi sen biraz bekle yinede , çünkü ben çok sevinip hayal kırıklığına uğramıştım ki insallah hamilesindir 😊
Htc_31 hayat_23 1 tane 2 yaşında kızım var 4 gün öncesi yaptığım da pozitif çıkmıştı hemen test şimdi de merakla bekliyorum
Patito__ hayat_23 adet gununde agrin oluyor zaten adetle biriyor nornal diye tahmn ediyorum 2 kere ust uste kan verdiysenz en az iki kati arttiysa smdilik hersy yolundadir insallah hersy gzl olsn sizin icin iyice dinlenin yorulmayin
mira_elifada hayat_23 canım bnde bı haftadir hamile olduğumu öğrendim ama bendede hala var adet sancısı gibi ☺️