Guncem doktorla konuşmadan hiçbir kötüye kendini hazırlama herşey Allahtan geliyor. İnşallah bişey yoktur canım. Hamilesin zaten iyice germe kendini. Bak bende sana ne anlatayım. Benim abim sma hastası tip 3 olarak geçiyor 40 yaşında şuan. Bende hamile kalınca korktum acaba bende var mıydı diye tutuştum resmen. Çünkü ben ve eşim taşıyıcıysak çocukta olma ihtimali çok çok yüksek oluyor. İkimizde aynı yöre insanıyız. Neyse ben taşıyıcık için tahlil verdim gen tahlilleri de öyle geç çıkıyor ki sonuç gelene kadar neler yaşadım kendimi herşeye hazırladım. Neyse benim taşıyıcılık çıktı eyvah dedim günlerce ağladım. Sonra eşime bakıldı onda var mı taşoyıcık diye onunda haftalar sürdü o süre varya geçmedi bana hergün ağlıyordum. Çok şükür onda çıkmadı taşıyıcık. Doktor da risk yoktur dedi. Down sendromu içinde aynı şekilde annenin kanına bakılıyor bilgin olsun ama bu tahliller özelde oluyor be 5 6 bin gibi bişeyöiş ben yaptırmadım ama seni çok rahatsız ediyorsa bu durum araştırabilirsin. Biraz uzun oldu.