mucizemizibekliyoruzz Sukranerolkaradag peki kanaması vs bişeyi olmuşmuydu yani bende hiçbişey yok çünkü
Sukranerolkaradag mucizemizibekliyoruzz Olmamıştı bişey diye biliyorum sadece çok aşağıda olması hareketlerini kısıtlıyordu.
Esen mucizemizibekliyoruzz hemde çok zor aylardır yüreğim ağzımda yaşıyorum 5haftalik hamileyken kanamaların basladi dusum riski sonra o bitti kasılma kaşık ağrısı erken doğum riski şimdi bebek aşağıda bi sağlıkla kavuşsaydım hepsine değecek allah nasip eder inşallah
Esen mucizemizibekliyoruzz bende de yoktu aşağıda olmasıyla ilgili hiç baskı felan da hissetmiyordum ama rahim ağzım da incelme olduğunda o.hafta boyunca kaşık ağrısı çekmiştim
istanbulluanne mucizemizibekliyoruzz Bizde 24 haftaligz detayli ultrasonda bebeğin cok aşağıda dedi. Ama rahim ağzın kapali,rahim uzunluğun simdilik iyi dedi. Bayramdan sonra da kendi doktorumla randevum var diken üstündeyim valla Allah korusun.
mucizemizibekliyoruzz istanbulluanne rahim uzunluğu iyiyse sorun olmuyormuş ya. Neden aşağıda duruyorlar ki bu bebekler 🤔
mucizemizibekliyoruzz Esen bakalım bende hala bişey yok. İzlemedeyim şuan ama tık yok. Belkide gelmeye niyeti yoktur uslu uslu duruyor şimdilik
EzgiGizemzerOuz mucizemizibekliyoruzz sağlıkla gelsin inşallah şuan tehlikeli bir durum yok demek ki dualarım seninle ve bebişinle☺️
Gezginmuallime mucizemizibekliyoruzz yok canım 26.haftaya kadar çok rahat geldim hiç kanamam da enfeksiyonum da olmadı
Kirmiziasli mucizemizibekliyoruzz sizin yerinizde olsam, yürüyüş, dahil tüm aktiviteleri azaltırdım. Acil ihtiyaçlarım dışında yerimden kalkmazdım... bol istirahat, bol su ve sağlıklı beslenme... Sağlıkla taşımak nasib olsun bebeğinizi
mmrv mucizemizibekliyoruzz Canim icini ferah tut doktorunda önlemleri almis.. insallah vaktinde gelir bebegin.. Asagida hissediyorum derken nasil bi histi anlatirmisin? bende 25teym hareketlerini kasiklarmda hissediyorum oyle bisey mi?
istanbulluanne mucizemizibekliyoruzz Ne biliyim ya 2 haftaya 6. Ay bitcek daha hamile olduğum anlasilmiyor valla yer mi açamadı kendine napti 😀