szeynp Merhaba Bebeğim bugün tam 20 günlük oldu,normal Doğum yaptım 4 tane dikişim var doktorum estetik dikiş yaptığını söyledi düzenli olarak pansumanımı yapıyorum ama dikişlerim hala düşmedi eskisi kadar olmasa da hala ağrı ve yanma sürüyor sizde nasıl oldu,dikişleriniz ne zaman düştü?
Ciara93 szeynp iki hafta oldu Doğum yapalı iki dikişim var ağrı sızı vs kalmadı hiç ama düşmedi henüz. İlk doğumumda düşmesi 1 ay sürmüştü
Ciara93 szeynp iki hafta oldu Doğum yapalı iki dikişim var ağrı sızı vs kalmadı hiç ama düşmedi henüz. İlk doğumumda düşmesi 1 ay sürmüştü
Ayshe320 szeynp. Merhaba çok merk ediorum dikişlerden sonra wcden sonra taretlenme nasıl oluyor acımıormu su degince falan acaba 🙈
Ozlemozlm Ciara93 cnm ne guzl iki dikis kessrkm igne vurdularmi uyussu diye ve nasil bi duygu bnm de doguma az kalmis cok korkuyorum
Gamzeligamzenur Dikiş yapılınca çok acıyor mu çok aklıma takılıyor normal Doğumda aklıma takılan hep Bu lütfen yardımcı olun
Damlaaaa Gamzeligamzenur canım hiç korkma her denilenede kulak asma bendeki dikis kimseye atilmamistir dogumda orasi zaten uyusuyo bebek cikiyo ordan hissetmiyosun bile dikmelerini ben ne zaman kesti ne zaman dikti farketmedim bile...
Ciara93 Ozlemozlm canım kesi yapılmayacaktı normalde son anda bebeğin kordonunun boynuna dolandığını farkedip kesi yaptılar son ıkınma anında yapıldı uyuşturulmadan, dikiş atılırken iğne yapılıyor sadece
deletedmom503 2 doğum yapmis bir anne olarak soyluyorum dikiş kesinlikle anlaşılmıyor bile dogumdan sonra siz kendinizi toparlama nirmale donmeye calışırken hersey bitmis oluyor emin olun hissetmeyeceksiniz bile önemli olan dogumu hayırlısıyla en kolay sekilde atlatmak... Dikisler de zamanla dokulecektir takilmayın😉😉😊
Gokhangurbet58 szeynp estetik dikisi gidip aldiriyorsun canm bnmde estetik dikis oldu 28 gunluk bebegim var doktor dogumdan 1 hafta sonra gel alcaz dedi gittim aldirdim ic dikislerim de kendiliginden dustu
szeynp NurKaradmn tabi bişeyler yapıldığını hissediyorsunuz ama zaten çocuk çıktığı için uyuşuk oluyor acı falan duymuyorsunuz zaten psikolojik olarakta düşünmüyorsunuz düşünsenize Doğum sancısı bebek çıkışı ıkınma :) dikiş en kolayı
Elifzkan-Ball szeynp benımde dıkıslerım vardı be dayanamıyordum acısına otururken 4. Gunumde gıdıp aldırdım
szeynp NurKaradmn beni uyuşturmadılar ama gerçekten uyuşmaya ihtiyacın olmuyor anlamıyorsun bile dikişi
szeynp NekwaSultan antibiyotik ilk hafta kullandım bitti. Batikon kullanıyorum düzenli olarak pansuman yapıyorum benimde 20.günüm bugün inşallah biran önce düşer benimki de